60.000+ ebook downloads

50.000+ bezoekers per maand

20.000+ online cursisten

Hondencoach Zwolle – voor de gedragsproblemen of opvoeding van jouw hond!

Hondengedragsdeskundige in Zwolle
deel:

Hondencoach in Zwolle: Ben jij opzoek naar een hondencoach in Zwolle? Iemand die je helpt wanneer je tegen hulpvragen aanloopt in de reatie met je hond. Hondencoach Aniek Wendt is sinds 2023 gevestigd in Zwolle.

Ik ben al 7 jaar actief als hondengedragscoach. Maar ik ben sinds het voorjaar 2023 verhuisd naar Zwolle.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als hondengedragscoach vind ik het belangrijk om op een welzijnsgericht en positieve manier te werken. De reden hiervan is dat ik zelf een andere weg heb bewandelt en weet dat het ook gewoon echt kan. Ook voor jouw hond.

In de relatie met onze honden doen we zoveel dingen die averechts werken. Simpelweg omdat we het niet weten of wisten. Ik kan verschillende dingen voor jou betekenen.

Al ruim 10.000 mensen hebben een online training bij mij gevolgd. 60.000 mensen hebben mijn online ebook “voorkom problemen met je hond door de juiste keuzes te maken” gedownload en al ruim 2100 mensen hebben de stresstest ingevuld!

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ben je opzoek naar een ander vorm van begeleiding? Neem dan gerust even contact op dan gaan we kijken naar de mogelijkheden.

Hondencoach in Zwolle

Mijn visie:

Ik werk op een holistische manier. Dat betekent dat we naar het totaalplaatje gaan kijken. Gedragsproblemen hebben altijd een onderliggende oorzaak. Daar gaan we ons op richten. Wat is er nou echt aan de hand? Dat betekent dat we van alles gaan uitsluiten waardoor gedragsproblemen kunnen ontstaan. Denk dan ook aan lichamelijk ongemak, voeding, het stressemmertje van je hond en ga zo maar door.

Dit leer je zowel in mijn online trainingen als in mijn 1:1 trajecten.

Hondenschool Aniek Wendt

Mijn verhaal

Ik ben iemand die heel actief is en daar koos ik mijn hond dan ook op uit. Ik heb een Tervuerense herder van inmiddels ruim 12 jaar oud. Hij heet Nimrod. Maar we hebben een hele reis afgelegd samen. Hij Ik wilde zoveel met hem ondernemen, maar door zijn gedragsproblemen lukte veel niet, hij trok aan de riem, viel uit, kon niet alleen thuis zijn en hij was erg fanatiek bij het ontvangen van visite. Toch geloofde ik niet dat die hond met gedragsproblemen dezelfde hond was als de hond die ’s avonds heerlijk ontspannen op zijn kussen lag. 

Hondencoach Zwolle

Positief effect

Na alles wat ik geprobeerd had en al het geld dat ik al had uitgegeven was er toch eindelijk een oplossing. In dit geval moest niet mijn hond veranderen maar ik! Naast dat mijn hond spiegelde en hij dit vrijwel direct liet zien. Moest mijn kennis over hondengedrag en vooral ook hondentaal wel degelijk vergroten om hem te kunnen begeleiden.

Ik dacht dat ik best veel wist over honden, maar ik kwam van een koude kermis thuis.

Toen ik leerde begrijpen waarom mijn hond deed wat ‘ie deed en wat zijn behoeftes waren kon ik hem begeleiden. Ik heb inmiddels al jaren lang ontspanning en rust in huis. Het maatje waar ik naar opzoek was, was er.

Maar door mijn eigen gebrek aan kennis en inzichten had ik dat heel lang niet.

Hondencoach in Zwolle en omgeving

We doen veel dingen die averechts werken

Daarnaast ben ik van mening dat we heel veel dingen leren op de hondenschool die niet nuttig zijn, niet in gaan om gedragsproblemen te voorkomen of zelfs averechts werken. Hoewel er veel hondenscholen in optocht zijn die het inmiddels anders doen. Wil ik jou laten inzien waarom we ons teveel op vaardigheden, trucjes en symptoombestrijding richten! Zonde, want daar laat je kansen liggen.

Mijn missie

Het fundament verstevigen. Meestal begint daar de hulpvraag namelijk. Weten wat er echt nodig is om de hond meer ontspanning te geven en daardoor de hulpvragen aan te pakken. Dat begint vaak bij een mindshift over hondengedrag, kennis vergroten en bewustwording vergroten. Je kan niet veranderen wat je niet weet. Daarnaast gaan we natuurlijk aan de slag met concrete tips, oefeningen en een plan de campagne om de hulpvraag met je hond te tackeklen!

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op! 

Blogs over hondengedrag!

Alvast opzoek naar tips? Mijn visie en stem een beetje leren kennen? Snuffel dan gerust even tussen mijn artikelen en ontdek van alles over hondengedrag: Ontdek hier al mijn blogs!

Zo heb ik artikelen geschreven over:

Podcast over hondengedrag – Hondencoach Aniek Wendt

Wil je mij beter leren kennen? Luister dan vooral even mijn podcast!

De hondencoach op social media | Aniek Wendt

Wist je dat ik ook actief ben op Instagram? Volg mij gerust even door te gaan naar @hondencoach_aniekwendt

Hondencoach Aniek Wendt Instagram
Samenwerken met je hond ebook
Download nu mijn gratis ebook
Word een goed team met je hond door zijn gedrag te begrijpen.