Hi, ik ben Aniek!

En ik ben sinds 2016 actief als coach voor mens en hond. Ik werk graag aan de verbinding tussen jou en je hond!

Hondencoach Utrecht. Voor de gedragsproblemen van jouw hond!
Hondengedragsdeskundige in Soest - coaching bij gedragsproblemen
Aniek Wendt coach voor mens en hond
Hondengedragsdeskundige Hilversum | Coaching voor jou en jouw hond!

Coach voor mens en hond

Ik ben opgeleid tot Sociaal Cultureel Werker, maar ben daarna al snel overgestapt naar een baan die echt dicht bij mij ligt, namelijk het werken met dieren! Op die manier ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf als coach voor mens en hond. Inmiddels heb ik verschillende cursussen, workshops en opleidingen gevolgd om te doen wat ik nu doe!

Samen met mijn man en kinderen woon ik in Amersfoort. Onze woning wordt verrijkt door de fijne aanwezigheid van onze mooie hond Nimrod, kat Ilan en konijnen Fluffie en Vindy.
"Gedrag is een zichtbare uiting
van een verhaal dat gaande is"

Aniek Wendt

Mijn verhaal

In 2010 kreeg ik mijn eigen hond Nimrod (tervuerense herdershond). Met Nimrod liepen we tegen wat problemen aan die maar moeilijk te begeleiden waren. We zijn op zoek gaan naar veel professionele hulp en toch waren er maar weinig die ons echt konden helpen!

Steeds vaker merkte ik dat we maar bleven hangen aan het oppervlak, dat we symptoom bestrijding aan het doen waren door middel van tips, trucjes en vaardigheden. Maar ik wilde meer, ik wilde weten op het diepste niveau en van ziel tot ziel wat er moest gebeuren om mijn hond te helpen. Inmiddels zijn mijn hond en ik een extreem goed team en hou ik zo intens veel van mijn hond. Hij helpt mij en geeft mij meer dan zomaar een hondenvriend! Dankzij mijn hond ben ik mijn werk gaan uitvoeren.

Zo kan ik je helpen:

Ik kan jou en je hond helpen omdat we vanaf moment 1 de diepte in gaan. We blijven niet hangen, we gaan verbinding maken, samenwerken, communiceren met je hond op zijn niveau en we gaan dan ook concreet aan de slag!

Ik ga je geen tips of trucjes leren hoe je gedrag kunt ombuigen. Nee, we gaan een stapje verder en precies dat ene stapje maakt een mega groot verschil. Het is het verschil dat wezenlijke veranderingen teweeg brengt. Dat verschil wat maakt dat je op zielsniveau elkaar beter gaat begrijpen. 

Dat kleine beetje wat maakt dat jij in staat bent om gedragsproblemen te begeleiden!

Online cursussen

Ik heb online cursussen, ebooks en lezingen ontwikkeld om jou en je hond te helpen.

Traject

Ervaar je een probleem met je hond en wil je daar samen met mij aan werken?

Puppycoaching

Een goed begin is het halve werk. Wil jij samen met mij aan de slag met je puppy?

'Veel geleerd!'

5/5

Onze puberhond Coda van 8 maanden was ontzettend onstuimig! Ik ben zo blij dat ik hem nu begrijp en hoe ik hem kan helpen. Ik heb veel geleerd over hem en mijzelf!

Merel de Jong

Download nu mijn gratis ebook

Een goed team worden met je hond door zijn gedrag te begrijpen

Ebook samenwerken met je hond