Direct goed van start gaan met je hond
door de perfecte match te vinden!

Als je wilt kan je binnen 24 uur je hond in huis hebben. Er zijn ontzettend veel honden van slechte fokkers, broodfokkers en buitenlandse honden met een zodanige rugzak dat we ons ietswat hebben verkeken op het hebben en houden van een hond!

Wil jij je nou goed verdiepen in welke hond je aanschaft om te voorkomen dat je wat over het hoofd ziet?

Dan is deze cursus voor jou.

Reviews Aniek Wendt
Alissa de Groot
Alissa de Groot
Lees verder
Deze cursus heeft mij veel meer vertrouwen gegeven om een hond aan te schaffen. Ik begrijp veel beter dat ik op meer moet letten dan alleen het ras!
Marcella Leliveld
Marcella Leliveld
Lees verder
Wij hebben met behulp van deze cursus Louie aangeschaft. Het gaf mij meer vertrouwen om te kijken naar wat de mogelijkheden zijn. We hebben daardoor nu heel wat anders dan we eerst dachten, maar zijn helemaal verliefd op Louie! Aniek gaf ons het vertrouwen dat we dit konden en het gaat super!
Jolanda de Haan
Jolanda de Haan
Lees verder
Ik wilde wel een hond maar er zijn zoveel opties. Wat moest ik nou doen? Toen kwam ik deze cursus tegen. Ik heb nu veel meer een idee van factoren waar ik op moet letten. Ik ga over een paar dagen bij een herplaats hondje kijken, ik denk dat dit heel goed zou kunnen passen. Dankje Aniek!

Zoek je hulp bij het vinden van een hond maar mis je de juiste input om van start te gaan?

Veel problemen die we met onze honden hebben staan in verbinding met de aanschaf van een hond!

Dat kan anders...
Een goed begin is het halve werk!

Jihaa! Je bent bezig met de keuze om een hond aan te schaffen. Misschien sta je aan het begin van die zoektocht of ben je al een stukje verder.

Het lijkt je superleuk om een hond in huis te hebben, maar je wilt het wel graag goed doen.

Je zoekt vooral iets wat past bij jouw wensen en verlangens. Maar hoe doe je dat? En hoe weet je welke hond daar bij past? En wat zijn de verwachtingen van de hond eigenlijk? Kan je die waarmaken?

Een goeie match tussen jou & je toekomstige hond gaat verder dan een ras uitzoeken dat bij jou zou passen.

In mijn cursus ‘ik wil een hond’ kan ik jou daar bij helpen!

Ik wil een hond cursus

Stel je eens voor dat je exact weet wat je moet doen om een hond aan te schaffen en hoe je:

Een goede hond aanschaffen zorgt ervoor dat:

Dit alles is wat de ‘Ik wil een hond cursus’ voor jou & de toekomstige hond kan betekenen!

We hebben ontzettend veel broodfok-, slecht gefokte en onderschatte buitenlandse honden in onze kleine kikkerlandje...

Met alle gevolgen van dien…

Dit is een voorbeeld van Laura en Gert Jan

Dit is Bilbo...

Een tijdje geleden kwam ik bij Laura & Gert Jan… 

We gingen van start met een puppycursus. Toen ik daar kwam had ik al snel door dat dit niet “gewoon” een puppy was van een goede fokker vandaan. Mijn alarmbellen gingen rinkelen op basis van alle signalen die deze pup mij liet zijn.

Al snel kwamen we er achter dat Laura & Gert Jan zich overal in hadden verdiept. Zo kwamen ze er op uit dat een Jack Russel heel erg goed bij hun leek te passen. Daarnaast hadden ze qua tijd en financiëel de ruimte om de hond te geven wat er nodig was.

Na wat doorvragen bleek dat Bilbo bij een broodfokker vandaan kwam met alle gevolgen van dien. Ze hebben al heel wat rechtzaken tegen de fokker gehad. Daarnaast is Bilbo ernstig ziek en is het maar de vraag hoe lang Bilbo blijft leven… het zal in ieder geval niet in goede gezondheid zijn. 

Of wat dacht je hiervan?

Direct goed van start gaan met je hond?

Dit zijn meneer & mevrouw Wist ik niet...

ik wil hond cursus

Heel vaak zeggen we “Ik wist het niet”. Maar wat als we het wel zouden weten? Kennis is macht. Dus laten we beginnen bij meer kennis te krijgen. We zeggen ook vaak “had ik dit maar eerder geweten”. 

Ik kan jou daar bij helpen!

Krijg direct toegang tot deze spiksplinter nieuwe cursus

Lees maar eens mee wat we allemaal gaan doen:

Module 1 - Intro + Hoe voorkom je een mismatch

t.w.v. van 29,95

Module 2 - Wat haal ik mij op de hals als ik een hond aanschaf?

t.w.v. van 29,95

Module 3 - Ga ik voor een adoptie hond (pup) of een pup?

t.w.v. van 29,95

Module 4 - Het financiële plaatje

t.w.v. van 29,95

Module 5 - Welke hond kies ik? Waar let ik op?

t.w.v. van 29,95

Module 6 - Waar haal ik mijn hond vandaan?

t.w.v. van 29,95

Module 7 - De psychologische en emotionele keuzes die jij maakt

t.w.v. van 29,95

Al deze modules bevatten lessen 

Je ontvangt ook nog de volgende bonus:

Ebook: "Had ik het maar geweten"

t.w.v. van 29,95

Het transcript van de 'ik wil een hond cursus' op jouw deurmat als boek

t.w.v. van 39,99

ik wil hond cursus

Dit is allemaal ter waarde van 239,60.

Dat is alleen niet wat jij er voor betaald. 

Je kan je nu opgeven voor 99,-

Over Aniek...

Ik heb het welzijn van de hond hoog in het vaandel staan. Nog te vaak zitten we teveel op maakbaarheid en maken we van de hond een soort ‘robot’. Hij moet maar gewoon luisteren toch? Ik geloof enorm in de kern van de hulpvragen aanpakken. Zo voorkom je symptoombestrijding en trucjes.

Ik werk op een holistische wijze waarbij het welzijn van de hond vooropstaat. Dat betekent dat je al snel leert dat corrigeren, straffen en andere manieren helemaal niet nodig zijn. Ik geloof ook in een realistische manier van opvoeden. Je kan het niet perfect doen en je doet je best.

De hulpvragen bij de kern aanpakken betekent ook bij de kern beginnen: namelijk je hond goed aanschaffen. Dat is de reden dat de cursus ‘ik wil een hond’ is opgezet. Een goed begin is het halve werk!

Vragen die veel gesteld worden:

Ja wel degelijk! Deze cursus richt zich op de aanschaf van een hond. Dat kan zowel een puppy zijn als een adoptie hond van welke leeftijd dan ook. 

Ja, zeker wel! Dat betekent namelijk dat je toch de verdieping krijgt om verder te gaan. 

Voor iedereen die bereid is te investeren in de aanschaf van een hond. Ik ben er voor jou als jij deze aankoop serieus neemt. En eigenlijk ben ik er ook voor jou als je dat niet doet. Juist!  Deze cursus heeft als doel op herplaatsing, mismatches, slecht gefokte honden die daar psychisch, emotioneel en fysiek last van hebben te reduceren! Wat direct zorgt voor blije honden & mensen.

Dat maakt niks uit. Ook dan is de cursus geschikt. Omdat je namelijk nog veel meer input krijgt dan alleen maar welk ras je wel of niet zou moeten nemen. Eigenlijk is dat precies de insteek van de cursus. 

Dat kan natuurlijk! Stuur gerust even een mailtje naar info@aniekwendt.nl en dan helpen wij je verder!

20.000+ anderen gingen je voor in de Aniek Academy

Wil jij direct goed van start gaan met je hond?

Ontdek waar jij kansen laat liggen als je je niet goed verdiept in wat voor een hond je neemt en ook waar je deze hond aanschaft. Ontdek de impact van de hond en kijk verder dan roze wolkjes en verlangens!