De, must see, gratis online workshop voor de (toekomstige) puppy,- puber eigenaar.

Online workshop

10 fouten die 80% van de puppy eigenaren maakt en hoe je dan wel blijvend verschil kan maken voor jou & je hond

In 90 minuten neem ik je mee in de 10 meest gemaakte ‘fouten’ die we met onze puppy’s maken en de bodem zijn voor de problemen en hulpvragen die we hebben op later leeftijd. En de grap is, die wilde je nou precies voorkomen.

Hierdoor weet jij beter waar je op moet letten en wat je wel, maar juist ook absoluut niet moet doen met je puppy.

Deze workshop is gratis te volgen. Kies een datum en tijdstip die jou past.

Ik wil een hond cursus

Als hondengedragsdeskundige ben ik in de praktijk veel problemen aan het recht trekken die we zelf in de puppytijd hebben gecreëerd. We denken dat we door te socialiseren, de hond mee te nemen en de reguliere puppycursus te volgen we er wel komen… en toch mis je nog zeer essentiele dingen. 

Mijn missie is om de koe bij de hoorns te pakken en de kern nu direct aan te pakken.

Want dit kan echt anders…

Alleen, hoe zit dat dan?

Dat ga je leren in deze online workshop:

  • Wat is het verschil tussen socialiseren zoals we denken dat het moeten en wat heeft een hond echt nodig?
  • Welke fouten maken we dan en welke consequenties heeft dat?
  • Waarom maken we die ‘fouten’ eigenlijk?
  • Vanuit welke perceptie wil je je hond opvoeden?
  • Welke nadelige gevolgen heeft dit? 
  • Waarom wil je de fouten voorkomen?
  • Wat is de reden dat wat we doen zo haaks staat op wat een hond nodig heeft?

Door dit allemaal te leren weet jij aan het einde hoe je die fouten kan voorkomen, ben je je bewust van wat je pup wel nodig heeft en voorkom je de meest klassieke problemen die hier uit ontstaan.

Hi, ik ben Aniek

Samen met mijn (inmiddels overleden) hond Nimrod heb ik een hele reis gemaakt. Wij liepen echt wel tegen wat hulpvragen aan. En eerlijk het was pas echt later dat er kwartjes op zijn plek gingen vallen. 

Ik kwam er achter dat een deel van de problemen er waren simpelweg omdat ik het niet geleerd had. Het was een gevalletje ‘had ik dit maar eerder geweten’. Toen ik het wist werd alles zoveel logischer.

In die hele reis heb ik veel hulp gezocht op verschillende manieren, maar ik miste zo vaak de onderlaag. Natuurlijk wilde ik van de problemen af, maar weet je wat ik vooral wilde? Mijn maatje begrijpen. Ik wilde samenwerken met mijn hond. 

Altijd al schopte ik wat tegen het systeem aan van labeltjes, symptoombestrijding als het gaat om hulpvragen en een gebrek aan diepte. 

Het kan anders, er is meer nodig, er zit zoveel moois op de onderstroom. En mijn missie is echt om een bewustzijnsslag te maken als het gaat over hoe we nu staan tegenover het hebben en houden van onze honden!

Ik ben een nuchter, down to earth, een sneller beslisser, vurig, duidelijk, spiritueel, altijd opzoek naar diepgang en de diepere laag, gek op de natuur en dieren en helemaal blij met de vertaalslag die ik keer op keer mag maken vanuit de hond naar de mens. Zodat we naar elkaar toe groeien.

Hondencoach Utrecht. Voor de gedragsproblemen van jouw hond!
Hondengedragsdeskundige in Soest - coaching bij gedragsproblemen
Aniek Wendt coach voor mens en hond
Hondengedragsdeskundige Hilversum | Coaching voor jou en jouw hond!

Zie ik jou daar ook?

Volg nu de online workshop ’10 fouten die 80% van de puppyeigenaren maakt en hoe je dan wel blijven verschil kan maken voor jou & je hond’. Kies een datum en tijdstip die jou past.