Een stevig fundament met je hond!

Meer plezier, meer ontspanning, meer rust, minder stress bij je hond!

Terug naar de basis om de hulpvragen van je hond te tackelen. Daar begint het.

Op basis van een holistische wijze, waarbij de hond centraal staat!

Alles wat je nodig hebt om je hond te laten ontspannen!

Een onrustige, drukke, hyperactieve of gestresste hond is er niet zomaar. Het is zelfs helemaal niet het probleem waar je echt naar moet kijken. Er zit nog wat onder.

Jij leert om wat te doen aan die gemoedstoestand en aan de oorzaak van al die onrust (in welke zin dan ook)

Wil jij:

Dan is deze cursus echt wat voor jou!

Review Aniek Wendt
Review Aniek Wendt

Maar eerst even dit

De antwoorden en oplossingen zitten niet in…

Nog meer trucjes en commando's aanleren bij je hond

Nog meer afleiding (jij weet net zo goed als ik dat je hond méér nodig heeft)

Een cursus waarbij je aan symptoombestrijding doet

Sterker nog, de kans dat dit niets tot weinig doet voor je hond is zeer aannemelijk! Het kan zelfs zo zijn dat je door je opties heen raakt. Want je hond luistert opzich wel. Totdat zijn emotie, instinct of andere intrinsieke motivaties de overhand krijgen. Logisch toch?

Werken aan een stevig fundament voor jouw hond?

Aniek Wendt coach voor mens en hond

De vraag is natuurlijk: wat werkt dan wel?

Het is eigenlijk heel simpel! En veel cursisten zeggen ‘had ik dit maar eerder geweten’. En dat beaam ik volledig. Want ik stond op hetzelfde punt als jij, met mijn hond.

Het draait allemaal om de verbinding aangaan met je hond en samenwerken met je hond, op een andere niveau dan je nu misschien kent.

Dat kan alleen niet zonder dat je je hond goed begrijpt. Zodat je hem kan helpen waar hij om hulp vraagt en dat kan alleen als je precies weet hij nodig heeft.

Het probleem is alleen dat je dat gemiddeld genomen niet leert. Je leert wel de vaardigheden en trucjes. Maar niet of te weinig hoe jij kan inspelen op de emoties en het instinct van je hond bijvoorbeeld.

Waar gaat het mis?

Je houdt zielsveel van je hond! Maar soms begrijp je gewoon niet helemaal wat je moet en waar zijn gedrag vandaan komt. Right?

Merk je bijvoorbeeld dat je hond…

Je leert trucjes en commando's op het moment dat je hond door interne motivaties niet meer kan leren (bijvoorbeeld z'n gemoedstoestand, emoties, instinct die de overhand hebben op dat moment)

We richten ons volledig op een hond die moet luisteren, zonder te beseffen dat je hond iets vindt van een bepaalde situatie

We leren te weinig tot niet wat een hond communiceert waardoor we zeer veel signalen missen en daardoor situaties niet goed kan inschatten

We verwachten super veel van de hond, terwijl wij een heel groot aandeel zelf kunnen oppakken

We letten nooit op de gemoedstoestand van de hond

We corrigeren als de hond gedrag X vertoont, maar je hond heeft gewoon wat te vertellen.

Dit bovenstaande is niet de oplossing. Wil jij het anders leren?

Wil jij het uit liefde voor je hond anders aanpakken, zodat:

Jij je hond beter gaat begrijpen en situaties beter kan inschatten?

Je het echte verhaal van je hond gaat begrijpen?

Inhoudelijk meer leren over hoe je hond in elkaar steekt?

De achterliggende oorzaak van het gedrag aanpakken?

De vertrouwensband met je hond sterker wordt?

Je leert samenwerken vanuit die intrinsieke motivaties van je hond?

Je (weer) kan doordringen tot je hond?

Je de verbinding aan kan gaan en van daaruit de hulpvragen met je hond kan tackelen!

Je echt het verschil gaat maken, in plaats van symptoombestrijding!

Je zelf in staat bent om het gedrag van je hond om te draaien?

Wil jij:

Meer rust en kalmte?

ECHT contact met je hond? Geen trucjes en geforceerd gedoe?

Een hond die beter en meer slaapt?

Een hond die lager in zijn energie zit?

Een goede relatie met je hond?

Aniek Wendt coach voor mens en hond

Wat ik in de praktijk zie

Ik zie elke dag in de praktijk deze situaties voorbijkomen. En elke dag zie ik ook de oplossing ervoor. Om jou te helpen dit voor elkaar te krijgen heb deze handig online training voor je gemaakt.

Want ik merk hoeveel behoefte er is en hoeveel we zouden kunnen voorkomen en verhelpen.

Met 1-op-1 begeleiding kan ik slechts een paar honden in een week helpen, met mijn online training heb ik inmiddels al tienduizenden honden en mensen geholpen!

Ik heb al mijn kennis, inzichten, (persoonlijke) ervaring en vaardigheden voor jou gebundeld in deze online training!

Doe mee en krijg meer contact met je hond!

Het toffe van deze cursus is:

Dat je direct toegang krijgt tot alle lesstof

Dat het veeel goedkoper is dan een 1-op-1 traject

Dat je je hond veel beter leert begrijpen

Dat de relatie met je hond (nog) beter zal worden!

Online training Aniek Wendt

Dit krijg je als je de cursus volgt:

Online cursus t.w.v. €325,-

Met maar liefst 19 modules en 104 lessen! Je krijgt direct toegang tot deze leeromgeving en kan alles terugkijken en volgen wanneer jou dat uitkomt.

De gehele online training is daarnaast ook te volgen via een speciale en handige app! Je hebt onbeperkt toegang.

Wil jij aan de slag met je hond?

20.000+ anderen gingen je voor in de Aniek Academy

Meest gestelde vragen over deze cursus

De ontspannen hond cursus 325,- (incl. btw). Je kunt ook in 2 of 3 termijnen betalen. Met o.a. iDeal of Belgische bank. Kan de betaling om andere redenen niet voldaan worden? Mail dan even naar info@aniekwendt.nl. Dan sturen we handmatig een factuur toe.

Als je je herkent in alles wat ik hier beschrijf (of op Instagram @hondencoach_aniekwendt). Dan zit je goed! Maar ja eerlijk, dat weet je natuurlijk nooit echt. Gelukkig heb ik een 100% geld terug garantie, voor als je het niks vindt. Dus ik zou het gewoon proberen, het ergste wat er kan gebeuren is dat je je geld terug krijgt. En het mooiste: dat je hoe dan ook zult merken dat je bewustzijn is vergroot, je ander kijkt naar het gedrag van je hond en je je viervoeter beter begrijpt.

Dat je al veel hebt geprobeerd zegt niet altijd evenveel. Ik herken wel je gevoel. Been there. Done that. Deze vraag heb ik al vaker gehad tussen de 19500 deelnemers die een online training volgden. Mijn ervaring is dat mijn online training juist antwoord geven op deze hulpvraag. Waarom? Omdat we het antwoord niet op het oppervlak gaan aanpakken maar op een diepere laag.

Je kan direct van start. Op een moment dat het jou uitkomt. 😉
Nee hoor! Je hebt een apparaat nodig (mobiel, laptop, tablet of PC) waar je via je internetbrowser in de leeromgeving terecht kan. En oh ja! Wel net zo handig: er is ook een mobiele app! IDEAAL dus.
Ja zeker. Ik zou toch niet twee keer dezelfde cursus maken. 😉 Deze cursus raakt echt andere onderwerpen aan. Gaan nog dieper in op het gedrag van je hond en zijn een aanvulling op de cursussen die ik al heb. Dat is het idee van de Aniek Academy. Je kan de training zowel individueel als samen kopen en in alle gevallen heb je er wat aan en gaat het een verdieping zijn op de relatie die je hebt met je hond. Wanneer je al 1 van de cursussen hebt gevolgd gaat deze cursus echt weer een verschil maken.
Ja hoor, er zijn al meerdere deelnemers die meedoen omdat ze zich gewoon goed willen voorbereiden en de opvoeding met hun hond straks goed willen aanpakken. Je kan je dus gewoon opgeven.

Je kan deze cursus onbeperkt bekijken. Want je hebt onbeperkt toegang ;).

Dat ligt aan jou. Je hebt gewoon echt de tijd om de cursus te volgen (want onbeperkt toegang) Je kan als je wilt elke dag door een module 1 en zo binnen een week echt het verschil maken. Dan heb je alle lesstof gehad en kan je het in de praktijk gaan inzetten!
Ja, als hondenprofessional kan je deze cursus heel goed volgen. Ik werk niet met certificaten of accreditaties.
Ik durf nu al te zeggen: vast. Want je gaat gewoon werken aan het fundament van en met je hond. Je gaat je hond beter begrijpen. Je leert werken aan de gedragsproblemen die je ervaart met je hond. Je leert zoveel.. Zoveel wat je gemiddeld genomen nog niet hebt geleerd.

Hoi, ik ben Aniek Wendt!

De maker van en docent tijdens deze online training. Ik werk inmiddels al 7 jaar als hondengedragscoach en help tienduizenden honden en eigenaren per jaar.

Ik geloof dat we in het opvoeden van onze honden en het begeleiden van gedragsproblemen de plank flink mis slaan door ons maar te blijven focussen op het symptoom. We trainen, leren ze vaardigheden aan en hebben torenhoge verwachtingen van onze honden in onze huidige maatschappij.

Ik ga je helpen in mijn online training op de manier die je van mij gewend kan zijn (als je mij nog niet kent, hoi hoi, bij dezen 😉). Zonder waardeoordeel, in een veilige omgeving, vol nuances, geen vaste methodiek, veel kennis en geen heiligheden. Ik overweeg alles, hou van diepgang, ben nuchter, hou van humor en weet goed de vinger op de zere plek te leggen.

Het lijkt mij leuk om jou ook verder te helpen met de hulpvragen die er zijn en je hond daardoor beter te begrijpen.

Laten we samen echt een verschil maken voor je hond en jouw hulpvraag.

7 jaar ervaring als hondencoach

64.000 ebook downloads

19200+ deelnemers aan mijn online trainingen

2000+ bezoekers per dag op mijn website

Aniek Wendt coach voor mens en hond

Wil jij direct aan de slag met de basis
en een stevig fundament creëren?

Ontdek direct wat jouw hond nodig heeft, wat zijn behoeftes zijn en hoe jij het gedrag van je hond kan omvormen tot positief en gewenst gedrag!