60.000+ ebook downloads

50.000+ bezoekers per maand

20.000+ online cursisten

Puppycursus Amersfoort – Begin met een goede start!

Aniek Wendt coach voor mens en hond
deel:

Puppycursus in Amersfoort: Ben jij op zoek naar een puppycursus in Amersfoort? Dan ben je hier op het juiste adres. Ik kan jou helpen met de juiste start voor jou en jouw pup.

Zo kan ik je helpen

Als hondengedragsdeskundige verzorg ik ook puppycoachingstrajecten. Dat betekent dat we 1:1 trainen samen met de hond. Gericht op wat is nou de juiste socialisatie voor de hond? Wat communiceert de hond? Wat heeft de hond nodig om zich stabiel te ontwikkelen? Het aanleren van de juiste commando’s? De basis vaardigheden aanleren? Goed leren samen te werken als team? De behoefte en signalen van je hond goed kunnen lezen? En we richten ons altijd op het totaalplaatje, de onderlaag van de hulpvragen die je hond laat zien en daarnaast ben ik tidjens dit traject onbeperkt beschikbaar via WhatsApp voor al je vragen.

Als hondencoach verzorg ik ook puppycoaching. Wat betekent dat ik mij individueel bezig houd met jou

Neem contact op met Aniek

Hondencoach Aniek Wendt

Nieuwtje: ik ben verhuisd!

Sinds juli 2023 ben ik verhuisd van Amersfoort naar Zwolle. Dit betekent niet dat het niet mogelijk is om geen traject samen op te starten. De mogelijkheden hangen een beetje af van het verhaal. Daarover kunnen we dus het beste in contact komen samen.

Mijn verhaal

Ik ben iemand die heel actief is en daar koos ik mijn hond dan ook op uit.  Nimrod (mijn hond) zijn een goede match. Als puppy en puber was Nimrod niet zo gemakkelijk. Hij vroeg om veel begeleiding en wilde een baas hebben die stevig in zijn schoenen staat! Destijds ging ik zelf naar een reguliere puppycursus. Maar Nimrod had la vrij snel door wat de bedoeling was. Toch bleef Nimrod gedragsproblemen houden en zelfs ontwikkelen. Zoals:

  • Trekken aan de riem
  • Agressief reageren op visite
  • Uitvallen aan de riem
  • Happen naar mensen

Al snel trok ik de conclusie dat een goed getrainde hond nog geen hond is die zich goed gedraagt. Ik ben de diepte in gegaan en heb mijn ontwikkeld als hondencoach. Als hondencoach help ik inmiddels dagelijks honden (puppy’s en volwassen) door middel van hondencoaching en puppycoaching. Alleen met het aanleren van hondentrucjes red je het niet, je zult moeten begrijpen, begeleiden, samenwerken en communiceren. Dan pas ben je een echt team! Ik help je daar graag bij.

Hondencoach in Zwolle

Gerelateerde informatie

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

Samenwerken met je hond ebook
Download nu mijn gratis ebook
Word een goed team met je hond door zijn gedrag te begrijpen.