Puppycursus Amersfoort – Begin met een goede start!

Aniek Wendt coach voor mens en hond
DEEL

Puppycursus in Amersfoort: Ben jij op zoek naar een puppycursus in Amersfoort? Dan ben je hier op het juiste adres. Ik kan jou helpen met de juiste start voor jou en jouw pup.

Zo kan ik je helpen

Als hondencoach verzorg ik ook puppycoaching. Wat betekent dat ik mij individueel bezig houd met jou en jouw hond. Je krijgt 1-op-1 coaching. Maar wees niet bang, we gaan voor voldoende socialisatie, het aanleren van commando’s en nog zoveel meer. De voordelen van 1-op-1 coaching zijn onder andere:

 • Maatwerk – iedere hond, ieder mens en elke situatie is anders
 • We gaan de diepte in – wat heb jij en je hond nodig?
 • Teamwerk – ik werk vanuit respect, vertrouwen, rust en ontspanning
 • Je leert meer dan alleen maar commando’s
 • Ook geschikt voor beginners!
 • Voorkomt gedragsproblemen in de toekomst
 • En nog zoveel meer.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!

Neem contact op met Aniek

Mijn verhaal

Ik ben iemand die heel actief is en daar koos ik mijn hond dan ook op uit.  Nimrod (mijn hond) zijn een goede match. Als puppy en puber was Nimrod niet zo gemakkelijk. Hij vroeg om veel begeleiding en wilde een baas hebben die stevig in zijn schoenen staat! Destijds ging ik zelf naar een reguliere puppycursus. Maar Nimrod had la vrij snel door wat de bedoeling was. Toch bleef Nimrod gedragsproblemen houden en zelfs ontwikkelen. Zoals:

 • Trekken aan de riem
 • Agressief reageren op visite
 • Uitvallen aan de riem
 • Happen naar mensen

Al snel trok ik de conclusie dat een goed getrainde hond nog geen hond is die zich goed gedraagt. Ik ben de diepte in gegaan en heb mijn ontwikkeld als hondencoach. Als hondencoach help ik inmiddels dagelijks honden (puppy’s en volwassen) door middel van hondencoaching en puppycoaching. Alleen met het aanleren van hondentrucjes red je het niet, je zult moeten begrijpen, begeleiden, samenwerken en communiceren. Dan pas ben je een echt team! Ik help je daar graag bij. 

Positief effect

Na alles wat ik geprobeerd had en al het geld dat ik al had uitgegeven was er toch eindelijk een oplossing. In dit geval moest niet mijn hond veranderen maar ik! Mijn hond weerspiegelt vrijwel alles van mijn gedrag en laat dit direct zien. Maar los van dat kreeg ik eindelijk zelf een intensieve begeleiding waarbij de focus op mij en mijn hond lag. Eindelijk leerde ik begrijpen waarom mijn hond doet wat hij doet en wat zijn behoeftes zijn!  Eindelijk heb ik de ontspanning, de rust en het maatje waar ik zo lang naar op zoek ben. Maar door mijn eigen gebrek aan kennis en inzichten had ik dat heel lang niet.

Mijn missie

Het is mijn ambitie om mensen dichter bij hun hond te brengen. Dat doe ik door middel van coachingstrajecten. Die trajecten gaan dus verder dan de cursussen die je op de hondenscholen kunt volgen of de consulten die je eenmaal hebt. Ik wil graag dat jij gaat leren hoe je eventuele problemen kunt herkennen en kunt begeleiden. Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Het is fantastisch om te zien wanneer na het traject mensen zelf hun hond kunnen begeleiden. Dat de relatie tussen mens en hond verbeterd is, maar boven alles dat baas en hond elkaar nu eindelijk begrijpen. Door de trajecten die ik aanbied is de terugval het kleinst, omdat door mij intensief begeleid wordt en je dus alle in’s en out’s leert over honden en hun gedrag, maar ook over jezelf!

Gerelateerde informatie

Gratis ebook?

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. In mijn gratis ebook: ‘voorkom problemen door de juiste keuzes te maken’ neem ik je mee in de hondenwereld.

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

Download mijn gratis ebook

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je met regelmaat gratis tips om te werken aan de relatie met je hond. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk je mijn privacyverklaring.

Download mijn gratis ebook

Als je dit gratis ebook downloadt, krijg je met regelmaat gratis tips om te werken aan de relatie met je hond. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk je mijn privacyverklaring.
Ebook Aniek Wendt