60.000+ ebook downloads

50.000+ bezoekers per maand

20.000+ online cursisten

Hondencoach in Zeist – gedragsproblemen honden

Hondencoach in Zeist - gedragsproblemen honden
deel:

Hondencoach in Zeist: hondencoach Aniek Wendt verzorgt coachingstrajecten, VIP-dagen en workshops om te (samen) werken aan het gedrag van jouw hond. Woon je in Zeist en wil je gerichte en op maat gemaakte begeleiding voor jou en jouw hond? Dan kan ik je helpen. Ik (Aniek Wendt) ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met hun hond en zorg er dan ook dagelijks voor dat honden en baas weer als een (h)echt team kunnen functioneren.

Hondengedragsdeskundige Zeist

Voor wie kan ik wat betekenen?

  • Mensen die een probleem ervaren met hun hond (van groot tot kleine gedragsproblemen)
  • Mensen die willen werken vanuit samenwerking, verbinding, respect en vertrouwen!
  • Mensen die willen samenwerken met de wetten van de natuur
  • Mensen die graag 1-op-1 begeleiding willen
  • Mensen die graag maatwerk willen
  • Mensen die het allerbeste voor hun hond  willen!

Meer over: hondencoaching.

Coachingstraject met honden

Wanneer je opzoek wilt voor een effectieve manier voor het in balans krijgen van de relatie met je hond, kun je bij mij kiezen voor een coachingstraject. Dankzij deze coaching gaan we de diepte in. We gaan werken vanuit de natuur, want dat is immers waar je het meest vertrouwt mee is. We werken vanuit lichaamshouding en energie en zoeken verdieping in de relatie met jouw hond. Vanuit samenwerking, vertrouwen en respect gaan we intensief aan de slag. In feite moet je hond rehabiliteren of wel revalideren. En iemand die moet revalideren moet goed in de watten gelegd worden. Meld je nu aan voor het coachingstraject!

Mijn passie

Het is mijn passie mensen en honden beter te maken in wat ze doen. Beter is voor mij o.a. gelukkiger, meer tevreden, gezonder. Om de kwaliteiten die jij en je hond hebben te benutten. Om hond en mens weer met elkaar te verbinden. Ik zorg er voor dat hond en baas elkaar weer begrijpen. Ik geloof dat wanneer je samenwerkt met de natuur en communiceert in dezelfde taal als je hond, je heel veel kunt bereiken!

Gerelateerde informatie hondencoaching

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Samenwerken met je hond ebook
Download nu mijn gratis ebook
Word een goed team met je hond door zijn gedrag te begrijpen.