Hondencoach Utrecht. Voor de gedragsproblemen van jouw hond!

Hondengedragsdeskundige Utrecht: Ben jij opzoek naar begeleiding voor de problemen die jij ervaart met je hond? Hondencoach Aniek Wendt verzorgt coachingstrajecten die zich intensief richten op hond en baas, zodat de evenwicht weer hersteld kan worden. We gaan praktijkgericht te werk en alle pakket zijn maatwerk. Elke baas, hond en situatie is anders! Bij mij kun je terecht voor:
  • Een VIP dag: hierbij gaan we een dag lang (intensief en actief) aan de slag met het probleem. Inclusief een heerlijke lunch!
  • Een coachingstraject: Jouw hond moet in feite revalideren, waarom hem dan niet in de watten leggen!
  • Workshopsnaast alle traject bied ik ook workshops aan, verschillend van het oplossen van gedragsproblemen tot lezingen over hondengedrag!
Meer over mijn diensten vind je hier: hondencoaching. Hondencoach Aniek Wendt werkt onder andere in de plaatsen: Amersfoort, Soest, Utrecht, Baarn, Leusden, Austerlitz, De Bilt, Huis ter Heide, Eemnes, Lage Vuursche, Maarn, Soesterberg. Als hondencoach ben ik in staat om snel bij de kern van het gedragsprobleem te komen. Jouw hond vertoont niet zomaar dit gedrag. Echter ben ik van mening dat veel hondentrainingen zich richten op alleen de hond. Ik ben van mening dat er zoveel factoren zijn die invloed hebben op het gedrag van de hond, jij als mens (weerspiegeling), de omgeving, de hond zelf en nog zoveel meer. Mijn kracht is het aanbieden van trajecten waarbij we diepte in gaan en dus veel meer bereiken dan het aanleren van commando's en andere trucjes. We werken samen met de wetten van de natuur, want hoe je het ook wendt of keert, je hond blijft hoe dan ook een dier. Ik heb een ebook geschreven waarbij je al wat meer informatie kunt vinden voor jou trouwe vriend! Download hier mijn gratis ebook.  Neem vrijblijvend contact met mij op![gravityform id="1" title="true" description="true"]