Een frisse blik krijgen

op het gedrag van jou & je hond?

Behoefte aan sparren over het gedrag van je hond? Inzicht krijgen over zijn/haar gedrag? Bewust worden van wat het gedrag betekent en al vast wat tips krijgen over wat je kan doen?

Hondencoach Aniek Wendt Zwolle

Een hulpvraag met je hond?

Je zoekt naar wat houvast in de relatie met je hond. Je zou weleens willen sparren over zijn gedrag.

Je hebt wat vragen en bent opzoek naar wat bevestiging. Er zijn zoveel meningen in hondenland, maar waar doe je nou eigenlijk goed aan?

Je wilt heel graag je vragen kunnen stellen en daar over kunnen sparren met een gedragsdeskundige die je genuanceerd advies kan terug geven. Je hebt het even nodig om weer wat meters te kunnen maken met je hond of misschien om een begin te maken.

Je merkt dat je soms wat zoekt naar wat het gedrag van je hond kan betekenen en waardoor het ontstaat en je vindt het lastig om de vinger op de zere plek te krijgen.

Jij bent iemand die het fijn vindt om gewoon te weten of je op het juiste spoor zit. Of je bent iemand die graag een beginnetje wil maken om vervolgens zelf weer eens even verder wat uit te vogelen. 

Het lijkt je een goed idee om via een consult een start te maken. En dat kan perfect!

 

Een bewustwording consult is voor jou wanneer..

Je net als ik geloof dat gedrag niet met quickfix en een vingerknipje op te lossen. Even "wat" tips is te simplistisch gedacht. Maar je geloof wel in de groei die bewustwording met zich mee brengt en dat je daardoor stappen kan maken met je hond!

Jij je hond beter wilt begrijpen en naar het totaalplaatje wilt kijken en wilt gaan puzzelen om te onderzoeken waar de zere plek nou zit. Waarom doet je hond wat doet? Wat is de echte  reden en hoe kan je daar al vast de eerste meters in maken?

Je behoefte hebt aan bevestiging. Je vindt het fijn als er eens andere ogen zijn die meekijken naar de hulpvraag van je hond. Want je bent zelf een beetje vastgelopen en rondjes aan het draaien in zijn (en misschien wel jouw) gedrag.

Als jij op een duurzame en verdiepende manier wilt werken aan de relatie met je hond en daarbij de hulpvragen van je hond kan ombuigen en met een consult de eerste stappen daar in wilt maken!

Dit houdt een bewustwordingsconsult in

1:1 live consult op locatie of bij mij in Zwolle

We spreken af bij jou thuis (mits je in Zwolle of 30 minuten daarvan woont). Het is ook mogelijk voor sommige hulpvragen om bij mij op locatie af te spreken. 

2 uur samen aan de slag

In een consult van 2 uur ga ik jou heel veel kennis en inzichten geven over het gedrag van je hond. Ik ga je ook vertellen waar je het beste mee kan beginnen om veranderingen te maken en dat doe ik met concrete tips.

Vervolg traject

Na een bewustwordingsconsult is het altijd mogelijk om over te stappen in een 1:1 coachingstraject. Zodat we verder kunnen bouwen op de hulpvragen die er liggen. De kosten van het consult worden van het coachingstraject afgetrokken. 

Na een bewustwordings consult...

Heb je meer inzicht over waarom je hond doet wat 'ie doet

Zijn de verwachting van jou & je hond beter op elkaar afgestemd

Heb je geleerd om met een diepere laag naar het gedrag van je hond te kijken

Ben jij je bewust van hoe je dingen anders kunt insteken

Is je bewustwording omtrent de hond & zijn gedrag verhoogd

Ben je in staat om de eerste meters te gaan maken

Ben je gaan inzien dat het van belang is om de hond te zien en centraal te stellen

Plezier, want hoe je het ook wendt of keert het hebben van een hond mag plezier geven!

Is je kijk op het gedrag van je hond (drastisch) veranderd

Ben jij je bewust van jouw invloed op het gedrag van je hond

Ik kan je heel goed helpen met je hond, maar natuurlijk ben jij degene die moet investeren in de relatie met je hond!

De investering voor het bewustwordingsconsult is 325,-

Of in 2 termijnen van 162,50.

De eerste stappen zetten met
een
bewustwordings consult?