60.000+ ebook downloads

50.000+ bezoekers per maand

20.000+ online cursisten

Hondencoach Amersfoort – voor de gedragsproblemen van jouw hond!

Hondencoach Amersfoort - voor de gedragsproblemen van jouw hond!
deel:

Hondencoach Amersfoort: Ben jij op zoek naar een hondencoach in Amersfoort die je helpt wanneer je tegen problemen aan loopt in de relatie met je hond?

Zo kan ik je helpen

Ik verzorg op verschillende manieren workshops, activiteiten, trajecten voor mens en hond. Daarbij richt ik mij ook echt op jullie beiden. Jouw hond kan niet zonder jou (er zijn maar weinig honden die zeggen vanaf morgen ga ik het anders doen). En tegelijkertijd hebben zowel jouw hond als jij nieuwe dingen te leren om tot ander gedrag te komen. En laat daar nou precies mijn kracht liggen.

Zo kun je kiezen voor:

Nieuwtje: verhuisd

Sinds juli 2023 ben ik verhuisd van Amersfoort naar Zwolle.

Dit betekent alsnog dat er samenwerkingen mogelijk zijn. Echter moeten we dan even kijken naar de insteek ervan. Zo gebeurt het met regelmaat dat mensen vanuit verschillende plekken van het land naar mij toe komen (en zelfs uit Duitsland en België bijvoorbeeld). Dan werken we op locatie in Zwolle.

In sommige gevallen is het haalbaar voor mij op jouw kant – naar Amersfoort toe – op te komen.

Online trainingen en online trajecten zijn sowieso in te plannen.

Hondencoach Zwolle Aniek Wendt

Mijn missie

Het is mijn ambitie om mensen dichter bij hun hond te brengen. Dat doe ik op verschillende manieren, van online trainingen, naar social media, als 1:1 trajecten en online trajecten.

Over het algemeen leer je hele andere dingen dan je gemiddeld genomen al geleerd hebt. Simpelweg omdat ik geloof en zie dat we ons op de verkeerde dingen richten als we het hebben over een hond opvoeden.

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op! 

Samenwerken met je hond ebook
Download nu mijn gratis ebook
Word een goed team met je hond door zijn gedrag te begrijpen.