Is de challenge écht gratis?

Jazeker, voor de challenge zelf betaal je niks. Je hoeft niks te kopen. Je kan de challenge geheel gratis en vrijblijvend volgen.

Wat houdt het in als ik mij aanmeld?

Je ontvangt 3 dagen lang een mail in je inbox. Hierin wordt je meegenomen en uitgedaagd om aan de slag te gaan met je hond. Dit zal zorgen voor meer rust, contact en een betere samenwerking. De challenge vind je ook in mijn leeromgeving waarvoor je inloggegevens ontvangt direct na aanmelding.

Ik heb geen inloggegevens ontvangen wat nu?

Check op de eerste plaats altijd even je spambox als je dit nog niet hebt gedaan. Daar komen mails nog weleens terecht. Het kan helpen als je ons als één van je contactpersonen toevoegt in je mailbox. Kom je er niet uit of heb je alsnog niks ontvangen? Mail dan naar support@aniekwendt.nl.

Vanaf wanneer ontvang ik alles?

De inloggegevens voor de leeromgeving en community ontvang je direct na aanmelding. Let op: de lesstof die behoort bij de challenge komt pas vrij vanaf de benoemde startdatum.

Ik heb een technische vraag. Ik kom er niet uit.

Als je een vraag hebt die gaat over de challenge/online training zoals 'ik kom niet in de leeromgeving', 'ik heb geen inloggegevens ontvangen' of 'ik begrijp iets niet' dan kan je mailen naar support@aniekwendt.nl en zullen je vragen opgepakt worden.

Wanneer is de slot masterclass?

Op woensdagavond 3 augustus om 19:30 uur.

Waar kan ik mij aanmelden voor het slot masterclass?

Dat kan je doen via de link die je hebt gekregen in je aanmeld bevestigingsmail of door te klikken op de link hieronder onder deze FAQ.

Hoelang blijft de opname van de masterclass online?

Je hebt 3 dagen de tijd om de opname terug te kijken. Daarna vervalt de toegang.

Hoelang blijf ik toegang houden tot de challenge?

De challenge blijft 1 maand toegankelijk. Je kan kijken wanneer het jou uitkomt. Het mooiste is wel om te volgen in de hele groep. Zodat we van elkaar leren.

Ik kan de slot masterclass op 3 augustus niet volgen. Wat nu?

Geen probleem. Er komt een opname vrij. Deze is 3 dagen beschikbaar. Daarna vervalt de toegang.

Ik heb een vraag. Waar kan ik die stellen?

Een technisch vraag over de challenge (leeromgeving, wachtwoorden e.d.) kan je stellen bij mijn team. Door te mailen naar support@aniekwendt.nl. Alle andere vragen kan je stellen in de community in de leeromgeving. Daar staat mijn team ook voor je klaar.

                 

Heb je een technische vraag?

Zoals inloggegevens niet ontvangen, leeromgeving niet te vinden of noem het op? Mail dan even naar mijn team.


support@aniekwendt.nl


null

Slot masterclass 7 juni a.s. om 19:30 uur

Klik hieronder om je aan te melden voor het slot masterclass dat verzorgd word door Aniek Wendt. 

De opname is 1 week beschikbaar.