60.000+ ebook downloads

50.000+ bezoekers per maand

20.000+ online cursisten

FAQ Challenge

Let op: heb je een technische vraag? Zoals: inloggegevens niet ontvangen, leeromgeving niet te vinden of noem het op? Mail dan even naar mijn team: support@aniekwendt.nl

Aniek Academy honden
Jazeker, voor de challenge zelf betaal je niks. Je hoeft niks te kopen. Je kan de challenge geheel gratis en vrijblijvend volgen.
Je ontvangt 3 dagen lang een mail in je inbox. Hierin wordt je meegenomen en uitgedaagd om aan de slag te gaan met je hond. Dit zal zorgen voor meer rust, contact en een betere samenwerking. De challenge vind je ook in mijn leeromgeving waarvoor je inloggegevens ontvangt direct na aanmelding.
Check op de eerste plaats altijd even je spambox als je dit nog niet hebt gedaan. Daar komen mails nog weleens terecht. Het kan helpen als je ons als één van je contactpersonen toevoegt in je mailbox. Kom je er niet uit of heb je alsnog niks ontvangen? Mail dan naar support@aniekwendt.nl.
De inloggegevens voor de leeromgeving en community ontvang je direct na aanmelding. Let op: de lesstof die behoort bij de challenge komt pas vrij vanaf de benoemde startdatum.
Als je een vraag hebt die gaat over de online training zoals ‘ik kom niet in de leeromgeving’, ‘ik heb geen inloggegevens ontvangen’ of ‘ik begrijp iets niet’ dan kan je mailen naar support@aniekwendt.nl en zullen je vragen opgepakt worden.
Op dinsdagavond 7 juni om 19:30 uur.
Dat kan je doen via de link die je hebt gekregen in je aanmeld bevestigingsmail of door te klikken op de link onder deze FAQ.
Je hebt 1 week de tijd om de opname terug te kijken. Daarna vervalt de toegang.
De challenge blijft 1 maand toegankelijk. Je kan kijken wanneer het jou uitkomt. Het mooiste is wel om te volgen in de hele groep. Zodat we van elkaar leren.
Geen probleem. Er komt een opname vrij. Deze is 1 week beschikbaar. Daarna vervalt de toegang. Voldoende tijd om terug te kijken dus.
Een technisch vraag over de challenge (leeromgeving, wachtwoorden e.d.) kan je stellen bij mijn team. Door te mailen naar support@aniekwendt.nl. Alle andere vragen kan je stellen in de community in de leeromgeving. Daar staat mijn team ook voor je klaar.