60.000+ ebook downloads

50.000+ bezoekers per maand

20.000+ online cursisten

Ervaringen

Lees hier enkele reacties van hondeneigenaren die met mij hebben samengewerkt!

Aniek is bij ons gekomen voor onze herplaatser Pip, een fokhond (7 jaar) die wereldvreemd was. Eenmaal buiten vond ze alle andere prikkels, behalve haar baasje dan ook erg interessant. Ik heb Aniek ingeschakeld om ons hierbij te helpen. Inmiddels kan Pip lekker loslopen en weet ik haar mee te krijgen bij het naderen van elke ander interessant prikkel.Aniek kijkt mooi en ze laat haar gevoel naar de hond en de baas spreken en daarnaast werkt ze met een goed verstand. Ze geeft informatie waar je iets aan hebt en mee kan. Ze kijkt en neemt echt de tijd!Wil je echt met je hond aan de slag neem dan meerdere lessen bij Aniek. Haar informatie moet inklinken het is een bewustwordingsproces. Het is ook vaak afscheid nemen van gewoontes die je wil veranderen en vertrouwen krijgen in de nieuwe mannier van aanpak. Herhaling voor zowel mens als dier werkt in mijn ogen het beste. Aniek laat haar gevoel naar de hond en de baas spreken en daarnaast werkt ze met een goed verstand. Ze geeft informatie waar je iets aan hebt. Ze neemt echt de tijd! Wil je echt met je hond aan de slag neem dan meerdere lessen bij Aniek. Haar informatie moet inklinken het is een bewustwordingsproces. Het is ook vaak afscheid nemen van gewoontes die je wil veranderen en vertrouwen krijgen in de nieuwe manier van aanpak. Herhaling voor zowel mens als dier werkt in mijn ogen het beste.

Joep Moolenburgh
Amersfoort

Na de lessen van Aniek valt Xena niet meer uit naar andere honden aan de lijn en kunnen Xena en Puck (de hond van mijn vader) eindelijk weer samen. Er is weer rust in huis!

Aimee & Luke
Amersfoort

Onze puberhond Coda van 8 maanden was ontzettend onstuimig! Ik ben zo blij dat ik hem nu begrijp en hoe ik hem kan helpen. Ik heb veel geleerd over hem en mijzelf!

Merel de Jong
Utrecht

Ik wilde graag een puppycursus individueel volgen en leren begrijpen wat mijn hond nodig heeft. Aniek heeft mij zo erg geholpen en Charlie is uitgegroeid tot een stabiele hond!

Marloes Sonnenberg
Baarn

Aniek heeft mij geholpen met mijn oud-Duitse herder Sjaak. Sjaak viel uit aan de lijn. Ik vond het fijn om te begrijpen waarom hij dit deed en wat mijn aandeel hier in was. Aniek is echt een topper. Ze is rustig en geduldig en zelfs nu, als ik met vragen zit, is ze altijd bereid om antwoord te geven. Het gaat nu zo goed met Sjaak dat we er een vriendje bij nemen voor hem, terwijl hij hiervoor niet goed samen kon met andere honden. Aniek is echt een aanrader!

Henny Temme
Anna Paulowna

"Aniek, jij maakt echt het verschil hier"

Loes heeft mijn hulp ingeschakeld voor haar Vizmaraner (Vizla X Weimaraner) van toen 20 weken.

Poco (hond) kon helemaal niet alleen in een ruimte of thuis zijn. Ze gaf duidelijk aan dat ze dat heel spannend vond. Loes wiilde graag dat dit zou veranderen en dan voornamelijk in het belang van Poco, omdat die zoveel stress ervaarde.

Door de verschillende adviezen op het internet en van andere mensen wist Loes niet meer wat ze moest doen. Ze wilde graag hulp. We hebben de basis op orde gemaakt, getraind en veel nieuwe inzichten gecreëerd. Poco kreeg al snel veel meer vertrouwen en veiligheid. De basis voor een goede samenwerking!

Dit vindt Astrid:

Astrid heeft mijn hulp ingeschakeld voor haar hond Luna. Luna kon aan de lijn uitvallen aan de lijn. Luna heeft heel veel mee gemaakt op lichamelijk gebied en zat niet altijd lekker in haar vel. Met een beetje begeleiding binnen en buitenshuis konden Astrid en Luna samen nog zoveel meer ontspannen. Dit zegt Astrid hierover:

Elisa Schonewille:

“Aniek is bij ons geweest voor onze puberhond Balou! En wat verschil zeg. Ik kon geen land meer bezeilen met mijn hond, maar na de lessen van Aniek konden mijn hond en ik eindelijk (weer) van elkaar genieten.”