Doe mee met maar liefst 77,- korting.

Uren
Minuten
Seconden

Wil je verbinding en contact met je hond?

Krijg grip op het gedrag van je hond door
te werken aan de onderlaag
van het probleem

online hondentraining Aniek Wendt
Alleen nu met 77 euro korting.

Hé, even eerlijk...

Je houdt zielsveel van je hond! Maar soms begrijp je gewoon niet helemaal wat je moet en waar zijn gedrag vandaan komt. Right?

Merk je bijvoorbeeld dat je hond…

Druk, onstuimig en (snel) hyperactief is?

Als een kip-zonder-kop kan rondlopen?

Je overal achtervolgt?

Niet snel een 'uit' knop heeft

Overal op reageert?

Overenthousiast is?

Snel in hoog opwindingslevel schiet?

Moeilijk rustig is te krijgen?

Weinig slaapt?

Lees dan zeker even verder en ontdek het ‘geheim’ om hier wat aan te doen…

7 jaar

Ervaring als hondencoach
0
Honden online en live geholpen
0 +
bezoekers op deze website per dag

Dit wordt er gezegd over de online training

De populaire hondentraining Dog Fundamentals met al 4500+ cursisten! 

Maar eerst even dit

De antwoorden en oplossingen zitten niet in…

Nog meer trucjes en commando's aanleren bij je hond

Nog meer afleiding (jij weet net zo goed als ik dat je hond méér nodig heeft)

Een cursus waarbij je aan symptoombestrijding doet

Sterker nog, de kans dat dit niets tot weinig doet voor je hond is zeer aannemelijk! Het kan zelfs zo zijn dat je door je opties heen raakt. Want je hond luistert opzich wel. Totdat zijn emotie, instinct of andere intrinsieke motivaties de overhand krijgen. Logisch toch?

Zelf aan de slag met de hulpvragen van je hond?

Aniek Wendt coach voor mens en hond

De vraag is natuurlijk: wat werkt dan wel?

Het is eigenlijk heel simpel! En veel cursisten zeggen ‘had ik dit maar eerder geweten’. En dat beaam ik volledig. Want ik stond op hetzelfde punt als jij, met mijn hond.

Het draait allemaal om de verbinding aangaan met je hond en samenwerken met je hond, op een andere niveau dan je nu misschien kent.

Dat kan alleen niet zonder dat je je hond goed begrijpt. Zodat je hem kan helpen waar hij om hulp vraagt en dat kan alleen als je precies weet hij nodig heeft.

Het probleem is alleen dat je dat gemiddeld genomen niet leert. Je leert wel de vaardigheden en trucjes. Maar niet of te weinig hoe jij kan inspelen op de emoties en het instinct van je hond bijvoorbeeld.

Waar gaat het mis?

Je houdt zielsveel van je hond! Maar soms begrijp je gewoon niet helemaal wat je moet en waar zijn gedrag vandaan komt. Right?

Merk je bijvoorbeeld dat je hond…

Je leert trucjes en commando's op het moment dat je hond door interne motivaties niet meer kan leren (bijvoorbeeld z'n gemoedstoestand, emoties, instinct die de overhand hebben op dat moment)

We richten ons volledig op een hond die moet luisteren, zonder te beseffen dat je hond iets vindt van een bepaalde situatie

We leren te weinig tot niet wat een hond communiceert waardoor we zeer veel signalen missen en daardoor situaties niet goed kan inschatten

We verwachten super veel van de hond, terwijl wij een heel groot aandeel zelf kunnen oppakken

We letten nooit op de gemoedstoestand van de hond

We corrigeren als de hond gedrag X vertoont, maar je hond heeft gewoon wat te vertellen.

Dit bovenstaande is niet de oplossing. Wil jij het anders leren?

Wil jij het uit liefde voor je hond anders aanpakken, zodat:

Jij je hond beter gaat begrijpen en situaties beter kan inschatten?

Je het echte verhaal van je hond gaat begrijpen?

Inhoudelijk meer leren over hoe je hond in elkaar steekt?

De achterliggende oorzaak van het gedrag aanpakken?

De vertrouwensband met je hond sterker wordt?

Je leert samenwerken vanuit die intrinsieke motivaties van je hond?

Je (weer) kan doordringen tot je hond?

Je de verbinding aan kan gaan en van daaruit de hulpvragen met je hond kan tackelen!

Je echt het verschil gaat maken, in plaats van symptoombestrijding!

Je zelf in staat bent om het gedrag van je hond om te draaien?

Wil jij:

Meer rust en kalmte?

ECHT contact met je hond? Geen trucjes en geforceerd gedoe?

Een hond die beter en meer slaapt?

Een hond die lager in zijn energie zit?

Een goede relatie met je hond?

Aniek Wendt coach voor mens en hond

Wat ik in de praktijk zie

Ik zie elke dag in de praktijk deze situaties voorbijkomen. En elke dag zie ik ook de oplossing ervoor. Om jou te helpen dit voor elkaar te krijgen heb deze handig online training voor je gemaakt.

Want ik merk hoeveel behoefte er is en hoeveel we zouden kunnen voorkomen en verhelpen.

Met 1-op-1 begeleiding kan ik slechts een paar honden in een week helpen, met mijn online training veel meer honden en mensen!

Ik heb al mijn kennis, inzichten, (persoonlijke) ervaring en vaardigheden voor jou gebundeld in deze online training!

Doe mee en krijg meer contact met je hond!

Het toffe van deze cursus is:

Dat je direct toegang krijgt tot alle lesstof

Dat het veeel goedkoper is dan een 1-op-1 traject

Dat je je hond veel beter leert begrijpen

Dat de relatie met je hond (nog) beter zal worden!

Online training Aniek Wendt

Dit krijg je als je de cursus volgt:

Online cursus t.w.v. €222,-

Met maar liefst 8 modules en 49 lessen! Je krijgt direct toegang tot deze leeromgeving en kan alles terugkijken en volgen wanneer jou dat uitkomt.

De gehele online training is daarnaast ook te volgen via een speciale en handige app! Je krijgt 6 maanden toegang tot de leeromgeving.

Wil jij aan de slag met je hond?

Dit wordt er gezegd over de online training

De populaire hondentraining met al 1200+ cursisten!

"Deze online training is goud waard. Had ik 'm maar eerder gevonden!"

Het was dat Aniek al helemaal volgeboekt zat tot aan haar zwangerschapsverlof, anders hadden we één op één training aangevraagd, maar de onlinetraining is een perfecte oplossing om te leren ‘on the go’!
Hoewel ik veel van de informatie liever al veel eerder had willen ontvangen, voordat we onze rescuedog Whisky (onze lieve hond) op Schiphol mochten ophalen. Want ik had wel eerder willen beseffen hoe ik bepaalde signalen kan herkennen, hoe ik dingen makkelijker kan aanleren dan afleren, hoe ik op een goede manier kan belonen en niet op de verkeerde momenten beloon. Whisky en ik hebben een prachtige band gekregen, en ik kan zeggen dat dit mede dankzij de onlinetraining van Aniek is.

Mijn schoonouders, die jarenlang honden hebben gehad, zijn onder de indruk van hoeveel zij heeft geleerd (maar stiekum zeg ik dan dat vooral ik veel heb geleerd!) en wat voor lieve hond het is geworden. En ook mijn lievelingsvriendin vindt het bijzonder dat Whisky zo rustig is als ze lekker thuis bij mij op bezoek komt. Deze dingen waren voorheen wel anders. Door Aniek’s online lessen leerde ik vooral waarin ik zelf dingen fout aangaf of signalen die Whisky al heel lang aan mij gaf, maar die ik niet herkende. Wat een verademing om niet alleen tips en tricks te krijgen, maar ook rechtstreeks voorbeelden uit de praktijk en oefeningen die je praktisch kunt uitvoeren.

Ik vond haar cursus mindblowing en kan het iedereen aanraden (dat doe ik dan ook steeds in mijn omgeving). Vooral de hondvriendelijke benadering, duidelijke uitleg, zeggen waar het op staat, beseffen dat iedere hond, maar ook zijn/haar begeleider anders is en jarenlange ervaring zijn daarbij speer- en pluspunten. Ga je binnenkort je hondengezin uitbreiden? Start vandaag dan nog met de onlinecursus!

Ik ga ervoor!

Met veel plezier volg ik je online training! Ik train wekelijks 2 keer bij de hondenclub, maar zijn gedrag veranderde niet. En let op: niemand kwam op het idee dat de hond al hyper is, voor dat hij van huis gaat (en ik zo langzamerhand er bij). Nu ik rustig probeer te zijn en rustig met hem van start ga, heb ik al 50% gewonnen! We zijn er nog niet, maar wat ben ik blij! Ik wil je dit laten weten!

Ria van der Groep

Dit zegt Maura:

Dit zeggen Annemarie en Piet:

Dit zegt Myriam:

Het inzicht in het gedrag van mijn hond en het feit dat jouw insteek vertrekt vanuit wat het beste is voor het dier. Het welbevinden als basis om dingen aan geleerd te krijgen vanuit een begrijpende, waar nodig milde interactie. Ik begreep het gedrag van mijn hond niet goed genoeg om adequaat bij te sturen. Jouw aanpak vanuit de verbinding met mijn huisdier. Ik denk nu veeleer vanuit de vertrouwensband met haar. Ik probeer haar gedrag te begrijpen en kijk te hebben op de emoties die aan de basis ervan liggen. Ik leg minder de klemtoon op wat zij ab-so-luut zou moeten kunnen en meer op werken mét haar vanuit een emotionele betrokkenheid. Unieke inkijk op basisgedrag van onze hond en de juiste interpretatie. Actief werken vanuit emoties van het dier ( opwindingsniveau) . Stapsgewijs en vooral langzaamaan samen stapjes te zetten in een continu leertraject waarin het welbevinden zowel van de hond als van de begeleider aandacht krijgt. De afwezigheid van druk en dwang die in veel andere benaderingen prominent aanwezig zijn en die, bij mij en mijn hond,niet effectief en zelfs hoogst frustrerend werken.

Bart Schepens

Duidelijk en stapsgewijs kregen wij meer inzicht, herkenden we en begrepen we het signalen en gedrag van onze hond Nozem. We konden hierdoor op een passende manier reageren. Verder vonden we de oefeningen heel zinvol. Blaffen bij bezoek en soms zelfs een beetje happen. Trekken bij het wandelen. Uitvallen naar andere honden. Herkenning in de nieuwsbrieven die we ontvingen. Hierdoor kregen we vertrouwen in dat je ons kon helpen. Het heeft ons geholpen. Verder is het prettig om de training in je eigen tijd te volgen. De training zette ons aan het denken en gaf ons inzicht. Hierdoor kregen we meer begrip voor onze hond en wisten we beter wat te doen. We willen je bedanken. We hebben veel aan de training (gehad).

Hans Nievergeld

Meest gestelde vragen over de challenge

Je krijgt direct toegang tot de online training. Je kan de training volgen waar en wanneer je maar wilt. De toegang blijft en je kan zo weer inloggen! 😉

Klik op een van de buttons in deze pagina. Vanaf daar word je doorverwezen naar de betaalpagina. Na betaling is je aanmelding definitief. Je ontvangt alle gegevens in je mailbox. Check altijd even je spambox. Je kan direct aan de slag in de leeromgeving. 

Nee. Voor deze online training heb je geen social media nodig.
We zitten in onze trainingen met honden vaak op het symptoom. Je hulpvraag is vaak niet het echte probleem. Ik wil je daar graag bij helpen. Hoe kun je de onderliggende motivaties aanpakken?
Jazeker. Soms kan je direct betalen vanaf de betaalpagina. Lukt dat niet? Mail dan even naar info@aniekwendt.nl. Ik zal dan een factuur maken. Je kan zo alsnog meedoen.
Nee. De cursus heeft verschillende onderdelen. Zo zijn er ebooks, filmpjes, een challenge en concrete opdrachten.
Deze cursus is geschikt voor alle hondenrassen en leeftijden. Juist omdat we werken aan de onderliggende motivatie zul je zien dat je al snel heel veel kunt bereiken.
Ja. Deze cursus is ook geschikt om te volgen met je puppy. Zo leer je essentiële dingen om te voorkomen dat er ongewenst gedrag ontstaat. Daarnaast leer je je hond beter begrijpen ;).
Nee. Alles is te vinden in de leeromgeving.

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus Dog Fundamentals. 

Je kan nu, met dit speciale aanbod, meedoen met 77 euro korting. Dat betekent dat je in plaats van 199 euro 122 euro investeert.

Eenmalig €222,-

Je betaalt eenmalig de actieprijs van €222,- en krijgt onbeperkt toegang tot de online training. Na betaling is je aanmelding definitief. Je ontvangt alles in je mailbox.

Direct toegang

Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving. Je kan direct van start met de lessen.

Bonusmodule

Een bonusmodulle met 5 lessen waarin we het McDrive effect, Fiddle about, stress signalen en andere onderwerpen doornemen. Waardevolle informatie voor jou (en je hond).

Verschillende stijlen

Je krijgt op verschillende manieren lesstof aangeboden. Zo vindt je filmpjes, ebooks, werkboeken en challenges! Variatie en materiaal dat je kan opslaan en tot je nemen!

Via de app

Je kan deze online training gemakkelijk volgen in de app. Dit wordt allemaal uitgelegd na je aanmelding. Uiteraard kan je de training ook volgen via je internetbrowser!

Boordevol informatie

Ik deel mijn kennis en vaardigheden met jou in deze online training. Je vind de lesstof terug in de vorm van ebooks, video's, tekst en podcasts/spraakmemo's.

Oh Aniek, ik ben om hoor!