Tijdelijk aanbod met maar liefst 94,99 korting!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ben je er ook flauw van dat tips niet werken?

Een bewezen en effectieve methode om 

met de oorzaak van het probleem aan de slag te gaan!

Ben jij er ook flauw van dat tips niet werken? 

 1. Is je hond een kip-zonder-kop?
 2. Krijg je op die moeilijke momenten geen contact met 'm?
 3. Is jouw hond snel onstuimig?
 4. Schiet 'ie (soms) omhoog in z'n opwindingslevel?
 5. Pakt 'ie z'n rust niet zelf?
 6. Is je hond druk en hyperactief?

Ik noem maar wat dingen hoor... maar dan ben je hier op het juiste adres. Ach en waarschijnlijk sowieso wel 😉 . Je gaat zoveel leren over je hond en bovenal: dat fundament verstevigen.
Ik begrijp (als geen ander) dat je een antwoord wil op de vraag. Alleen voor mij ligt het niet zo simpel om even wat tips opgesomd weer te geven.

Het begint bij de kern van het verhaal. Bij de oorzaak. En van daaruit kan je aan de slag met een plan de campagne.


De tips die er veelal gegeven worden (voor jouw hulpvraag) die zijn je vast al bekend. En daar komt vaak naar voren dat het niet werkt, kortstondig werkt of als er verder geen afleidingen zijn.


En ik denk dat dit om een andere insteek vraagt. Van jou. Om de hulpvraag aan te pakken. Want je ziet hier dat de commando’s geen verschil maken wanneer de intrinsieke motivatie van de hond het overneemt.


En dat wil ik jou leren. In mijn online training "dog fundamentals". Zodat je het verschil kan gaan maken met jouw hond.


We gaan werken aan de basis. Het fundament verstevigen.


 1. Niet nog meer trucjes en commando's.
 2. Geen symptoombestrijding.

null

Speciaal webinar aanbod voor jou!

Omdat je mee hebt gedaan aan de challenge "project calm dog" wil ik je graag een aanbod doen. En hoewel ik het heel erg fijn vind dat je er bij was. Heb ik natuurlijk een doel: ik wil je graag helpen. En niet een beetje ook... want er liggen nog zoveel kansen en mogelijkheden. Echt waar!


Je kan nu tijdelijk aanmelden met deze mooie prijs! 

 • Toegang tot de online training "dog fundamentals" (t.w.v. 169 euro)
 • Toegang tot het ebook "had ik het maar geweten (t.w.v. 19,99 euro)
 • Toegang tot de opname van de lezing "laat het balletje maar rollen" (t.w.v. 55 euro)


Bijna 100 (!) euro korting. Dit aanbod is maar tijdelijk.

Geen 243,99 euro maar 149 euro.

Dit zegt Maura...

null

null

Doe je ook mee?

van 243,99 nu 149 EURO!

Dit zeggen Annemarie & Piet:

null

Dit zegt Myriam:

null

Dit zeggen Julia en Annelies

Unieke inkijk op basisgedrag van onze hond en de juiste interpretatie.
Het inzicht in het gedrag van mijn hond en het feit dat jouw insteek vertrekt vanuit wat het beste is voor het dier. Het welbevinden als basis om dingen aan geleerd te krijgen vanuit een begrijpende, waar nodig milde interactie. Ik begreep het gedrag van mijn hond niet goed genoeg om adequaat bij te sturen. Jouw aanpak vanuit de verbinding met mijn huisdier. Ik denk nu veeleer vanuit de vertrouwensband met haar. Ik probeer haar gedrag te begrijpen en kijk te hebben op de emoties die aan de basis ervan liggen. Ik leg minder de klemtoon op wat zij ab-so-luut zou moeten kunnen en meer op werken mét haar vanuit een emotionele betrokkenheid.  Unieke inkijk op basisgedrag van onze hond en de juiste interpretatie. Actief werken vanuit emoties van het dier ( opwindingsniveau) . Stapsgewijs en vooral langzaamaan samen stapjes te zetten in een continu leertraject waarin het welbevinden zowel van de hond als van de begeleider aandacht krijgt. De afwezigheid van druk en dwang die in veel andere benaderingen prominent aanwezig zijn en die, bij mij en mijn hond,niet effectief en zelfs hoogst frustrerend werken.
Bart Schepens
We willen je bedanken. We hebben veel aan de training (gehad).
Duidelijk en stapsgewijs kregen wij meer inzicht, herkenden we en begrepen we het signalen en gedrag van onze hond Nozem. We konden hierdoor op een passende manier reageren. Verder vonden we de oefeningen heel zinvol.  Blaffen bij bezoek en soms zelfs een beetje happen. Trekken bij het wandelen. Uitvallen naar andere honden. Herkenning in de nieuwsbrieven die we ontvingen. Hierdoor kregen we vertrouwen in dat je ons kon helpen.  Het heeft ons geholpen. Verder is het prettig om de training in je eigen tijd te volgen. De training zette ons aan het denken en gaf ons inzicht. Hierdoor kregen we meer begrip voor onze hond en wisten we beter wat te doen. We willen je bedanken. We hebben veel aan de training (gehad).

Hans Nievergeld

Meest gestelde vragen

Wanneer kan je starten met de online training?

Je krijgt direct toegang tot de online training. Je kan de training volgen waar en wanneer je maar wilt. De toegang blijft en je kan zo weer inloggen! ;)

Hoe kan ik deelnemen?

Klik op een van de buttons in deze pagina. Vanaf daar word je doorverwezen naar de betaalpagina. Na betaling is je aanmelding definitief. Je ontvangt alle gegevens in je mailbox. Check altijd even je spambox.

Heb ik social media nodig?

Nee. Voor deze online training heb je geen social media nodig.

Wat is het doel van deze online training?

We zitten in onze trainingen met honden vaak op het symptoom. Je hulpvraag is vaak niet het echte probleem. Ik wil je daar graag bij helpen. Hoe kun je de onderliggende motivaties aanpakken?

Ik woon in het buitenland, kan ik nu ook mee doen?

Jazeker. Soms kan je direct betalen vanaf de betaalpagina. Lukt dat niet? Mail dan even naar info@aniekwendt.nl. Ik zal dan een factuur maken. Je kan zo alsnog meedoen.

Zijn er alleen maar video's beschikbaar?

Nee. De cursus heeft verschillende onderdelen. Zo zijn er ebooks, filmpjes, een challenge en concrete opdrachten.

Is deze cursus geschikt voor mijn hond (ras, leeftijd)?

Deze cursus is geschikt voor alle hondenrassen en leeftijden. Juist omdat we werken aan de onderliggende motivatie zul je zien dat je al snel heel veel kunt bereiken.

Is deze cursus geschikt voor puppy's?

Ja. Deze cursus is ook geschikt om te volgen met je puppy. Zo leer je essentiële dingen om te voorkomen dat er ongewenst gedrag ontstaat. Daarnaast leer je je hond beter begrijpen ;).

Kan ik de video's downloaden op mijn computer?

Nee. Alles is te vinden in de leeromgeving.

Hoelang heb ik toegang tot de online training?

6 maanden.

Dit zegt Bo over de online training