Hoi! Ik ben Aniek

Ik ben opgeleid tot Sociaal Cultureel Werker, maar ben daarna al snel overgestapt naar een baan die echt dicht bij mij ligt, namelijk het werken met dieren! Op die manier ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf als coach voor mens en hond.


Samen met mijn man en dochtertje woon ik in Amersfoort. Onze woning wordt verrijkt door de fijne aanwezigheid van onze mooie hond Nimrod, kat Ilan en konijn Fluffie.


Inmiddels heb ik verschillende cursussen, workshops en opleidingen gevolgd om te doen wat ik nu doe!

Mijn verhaal

In 2010 kreeg ik mijn eigen hond Nimrod (tervuerense herdershond). Met Nimrod liepen we tegen wat problemen aan die maar moeilijk te begeleiden waren. We zijn opzoek gaan naar veel professionele hulp en toch waren er maar weinig die ons echt konden helpen!


Steeds vaker merkte ik dat we maar bleven hangen aan het oppervlak, dat we symptoom bestrijding aan het doen waren door middel van tips, trucjes en vaardigheden. Maar ik wilde meer, ik wilde weten op het diepste niveau en van ziel tot ziel wat er moest gebeuren om mijn hond te helpen. Inmiddels zijn mijn hond en ik een extreem goed team en hou ik zo intens veel van mijn hond. Hij helpt mij en geeft mij meer dan zomaar een hondenvriend! Dankzij mijn hond ben ik mijn werk gaan uitvoeren.

Hoe kan ik jou helpen?

Ik kan jou en je hond helpen omdat we vanaf moment 1 de diepte in gaan. We blijven niet hangen, we gaan verbinding maken, samenwerken, communiceren met je hond op zijn niveau en we gaan dan ook concreet aan de slag! 


Ik ga je geen tips of trucjes leren hoe je gedrag kunt ombuigen. Nee, we gaan een stapje verder en precies dat ene stapje maakt een mega groot verschil. Het is het verschil dat wezenlijke veranderingen teweeg brengt. Dat verschil wat maakt dat je op zielsniveau elkaar beter gaat begrijpen.


Dat kleine beetje wat maakt dat jij in staat bent om gedragsproblemen te begeleiden!


Hoe kan ik jou en je hond helpen groeien?

COACHINGSTRAJECT

Ik wil jou en de hond de kans geven om alles te laten indalen, te laten bezinken dat is de reden waarom mijn voorkeur uit gaat naar meerdere lessen. Omdat ik wil dat jij degene bent die gaat werken aan het proces waarbij we niet over de grenzen van jou of jouw hond heen gaan.

CONSULT

Je kunt kiezen voor een consult waarbij we eenmalig 2 uur aan de slag. Tijdens deze twee uur ga ik je helpen om de gedragsproblemen zelf te leren begrijpen. Ik wil je graag meenemen in het verhaal van je hond. Het is van belang om het verhaal beter te gaan begrijpen wanneer je je hond wilt helpen!

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Wat een verademing om Aniek tegen te komen!"

Ik had wat problemen met mijn herder kruising Lana. Lana kon wel eens happen naar mensen, blafte overal om en reageerde soms wat vervelend naar mij toe wanneer ik haar 'corrigeerde'. Aniek leerde mij het verhaal achter dit gedrag te herkennen. Lana werd eindelijk gehoord en ik begreep hoe ik Lana kon begeleiden zonder een trucendoos open te trekken. Aniek gaat meteen de diepte in, daar hou ik van!

Merel

 • "Wat is het fijn om samen te werken met Aniek"

  Wij hebben er voor gekozen om een coachingstraject bij Aniek te volgen voor onze hond Balou. Het is ontzettend fijn om met Aniek samen te werken. Ze heeft een hele brede, wijze kijk op situaties en coacht jou en je hond op een intense en diepgaande manier. Aniek laat je niet zomaar los, het lijntje is kort en we konden en kunnen altijd terecht bij haar als we vragen hebben!

  Marloes en Johan

 • "Aniek was onze laatste hoop!"

  We zijn bij 6 verschillende gedragstherapeuten geweest en hebben 3 hondenscholen afgelopen. Maar niemand kon ons helpen. We kregen de meest gekke adviezen en wisten van gekkigheid niet meer wat we moesten doen. We hebben Aniek's hulp ingeschakeld om nog één keer wat te proberen. Tijdens het intakegesprek hadden we direct een klik! Tijdens de eerste les legde Aniek meteen de vinger op de zere plek! Wat een eye opener! We ervaren eindelijk weer balans, rust en harmonie samen met onze hond!

  Femke en Jeroen

 • Wil je nog meer reviews ontdekken?

  Lees hier wat anderen hebben ervaren...

  Gratis ebook

  Voorkom problemen door de juiste keuzes te maken

  Zelf aan de slag met de gedragsproblemen van je hond

  • Concrete praktijkvoorbeelden en tips
  • Ontdek de waarneming van de wereld van je hond
  • 66 pagina's veel leesplezier!
  • Inclusief gratis spelletjes!