Word de hondeneigenaar die connectie heeft met zijn hond, zijn beste maatje begrijpt en liefdevol samenwerkt!

Ik vertaal het gedrag van je hond, we gaan inspelen op de innerlijke beleving en wereld van je hond: wat heeft hij/zij nodig om zich goed te kunnen gedragen? 

Ontdek hoe jij meer verbinding krijgt met je hond en beter kan samenwerken.

Dat doen we met behulp van online zoomsessie of videobellen. Je hebt de kans om mij via WhatsApp (oefen)filmpjes te sturen waar ik inhoudelijk feedback opgeef om ook tussendoor te blijven groeien!

Jouw investering: 999,-
Hondencoach Aniek Wendt

Ben jij hier omdat je...

Vastloop met je hond…?

Je merkt gewoon dat het je niet lukt om tot hem door te dringen. Je hebt een puppy cursus gevolgd en misschien zelfs wel een vervolgcursussen.

Je investeert echt wel in zijn relatie. Maar je komt niet echt verder.

Je leest her en der wat tips en trucjes, maar tsja: hoe buig je iets nou daadwerkelijk om? Hoe krijg je nou daadwerkelijk contact?

Je bent opzoek naar een diepere connectie, een diepere laag in de samenwerking met je hond en je bent iemand die heel graag jezelf ontwikkelt.

Je hebt soms de lat wat hoog liggen misschien en je weet van jezelf dat je het gewoon graag goed wil doen: zo ook met je hond.

En logisch, want je wilt het goed doen voor je hond.

Je hond schiet alleen wel alle kanten op: behalve de goede!

Hoi! Ik ben Aniek Wendt…

7 jaar actief als hondencoach. Maar meer dan dat! Ik coach de mens naast hond. Met een grote passie voor de natuur en dieren voelt dit als een soort zielsmissie.

De wereld een beetje mooier maken, daar waar ik kan mijn licht laten schijnen.

Veel hulpvragen die we hebben met onze honden zijn er omdat er ergens scheefgroei is ontstaan. Er is miscommunicatie. En we lossen dat vaak op met vaardigheden, trucjes en hulpmiddelen.

Niks mis mee: maar niet de kern van het verhaal.

De kern begint bij de innerlijke beleving van je hond. Dat is je startpunt. Wat heeft je hond nodig om zich autonoom, veilig en goed te kunnen ontwikkelen.

Een logisch gevolg vaak is het verminderen van gedragsproblemen. Maar vooral ook dat de vaardigheden die je hebt aangeleerd ineens wel werken.

Been there. Done that. Want mijn hond Nimrod: een Tervuerense herder van inmiddels 12,5 jaar was zo’n hond die alle kanten op schoot. Behalve de goede. Poh! Wat hebben we het met hem te stellen gehad, en ik heb ook wel eens gedacht – met een gefrustreerd hoofd – ik zet je op marktplaats!

 

We blijven vaak commando’s toepassen. We wisselen met hulpmiddelen en we werken vanuit verbinding die geforceerd tot stand is gekomen. Met geluidjes en andere dingen proberen we maar verbinding met de hond te krijgen.

We leiden af, we corrigeren en we doen van alles. 

Maar we staan nooit stil bij de daadwerkelijke hulpvraag.

Zo is het namelijk zelfs zo dat de hulpvraag die jij waarschijnlijk stelt met je hond helemaal niet het echte probleem is. Wist je dat?

Dat komt omdat gedrag een effect is. Zie het een beetje als de nevenschade van het daadwerkelijke probleem.

De kunst is dus om de vinger op de zere plek te leggen.

De investering voor het 1:1 programma 'verbindend samenwerken' is 999,- incl. BTW.

Of 2 maand termijnen á 500,- voor de drie maanden online coaching.

"Gedrag is een zichtbare uiting
van een verhaal dat gaande is"

Aniek Wendt

Review Aniek Wendt

Aan de slag met de hulpvragen van je hond?