Membership 'dog essentials'

Hét membership om je hond beter te begrijpen, aan de slag te gaan met de hulpvragen die er liggen, je hond op te voeden én gelijkgestemden te vinden. En dat allemaal in één. Tijd om het verschil te gaan maken.
Ik vond haar cursus mindblowing en kan het iedereen aanraden (dat doe ik dan ook steeds in mijn omgeving). Vooral de hondvriendelijke benadering, duidelijke uitleg, zeggen waar het op staat, beseffen dat iedere hond, maar ook zijn/haar begeleider anders is en jarenlange ervaring zijn daarbij speer- en pluspunten. 
Wendy en Whisky (hond)

We willen je bedanken. We hebben veel aan de training (gehad).

Duidelijk en stapsgewijs kregen wij meer inzicht, herkenden we en begrepen we het signalen en gedrag van onze hond Nozem. We konden hierdoor op een passende manier reageren. Verder vonden we de oefeningen heel zinvol.  Blaffen bij bezoek en soms zelfs een beetje happen. Trekken bij het wandelen. Uitvallen naar andere honden. Herkenning in de nieuwsbrieven die we ontvingen. Hierdoor kregen we vertrouwen in dat je ons kon helpen.  Het heeft ons geholpen. Verder is het prettig om de training in je eigen tijd te volgen. De training zette ons aan het denken en gaf ons inzicht. Hierdoor kregen we meer begrip voor onze hond en wisten we beter wat te doen. We willen je bedanken. We hebben veel aan de training (gehad).

Hans Nievergeld

Ken je dat, dat je hulpvragen ervaart met je hond maar door de bomen het bos niet meer ziet? Dat je écht wel aan de slag wil met de hulpvragen maar niet weet waar je moet beginnen? Dat je opzoek bent naar genuanceerde informatie met de juiste kennis, van nu. 


Je weet niet hoe je nou wel aan de slag kan gaan met je hond en vooral wat de juiste manier. Het lijkt bij anderen soms zo gemakkelijk te gaan. Iedereen heeft wat te zeggen, maar jij zoekt naar antwoorden.


Dit membership is voor mensen die willen leren op het gebied van hondengedrag. Denk aan lichaamstaal, ontstaan van gedragsproblemen, hondenetiquetten, hondenrassen en noem het maar op.


Dit is voor mensen die graag de diepte in gaan met hun hond. Geen oppervlakkige trucjes, maar echt verschil maken. Verbinden en samenwerken. 

Alvast een idee van wat je krijgt:

Elke maand een thema met de bijbehorende workshops en challenges. Zodat je echt uitgedaagd wordt 
De vraag is niet of je tegen problemen aanloopt, maar wanneer je dat doet. Je kan altijd in de live Q&A’s je vraag stellen, of je issue voorleggen in de community. Zo blijf je nooit lang zitten met iets waardoor je altijd weer verder kan.
In deze Aniek Academy community vind je gelijkgestemden: mensen zoals jij die óók bezig zijn met de hulpvraag van hun hond. Ga in gesprek, stel je vragen en boek vooruitgang. Regelmatig doen we samen challenges en toffe uitdagingen om écht in actie te komen. Ook zien we elkaar wekelijkse in de live Q&A's.
Voor maar €5,- neem je proefperiode . Twee weken volledige toegang. Kan je alles ervaren en even kijken of ' t wat voor je is.

Ik ben zo blij met jouw content en cursus. Dat ik met Joep vanaf het begin focus heb op vrijwel alle punten. Joep zit super in zijn vel en sinds deze week passeren we brommers zonder dat Joep erachteraan gaat. Van de fokker kregen we het compliment dat Joep een lieve, stabiele reu is.

Inge de Groot en Joep (Friese Stabij)

null

Soms vraag je je af hoe het anders moet. Je zoekt naar antwoorden over het gedrag met je hond. Maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Maar daarnaast heb je echt wel wat geprobeerd.


Stel je voor:

Dat je gelijkgestemden kunt vinden zodat je je gehoord voelt en niet meer het idee hebt dat je er alleen voor staat. Dat het niet lijkt alsof anderen alles voor elkaar hebben.
Dat je in het membership leert van de experts, al je vragen kan stellen en dat je je op die manier kan ontwikkelen en oplossingen vindt voor de hulpvragen met je hond.

Meest gekozen!
5,-

Eerste 2 weken (van de 4)

 • Daarna 34,95 per maand (elke maand opzegbaar).
 • Binnen elk thema een online workshop.
 • Binnen elk thema werkboeken/downloads
 • Lees, kijk- en luistertips
 • Levendige community met gelijkgestemden
 • Elke thema 1 live Q&A met Aniek
 • Elke week 1x samen opstarten
 • Stel je vraag aan experts
 • Direct en onbeperkt toegang tot alle workshops
89

€15,- korting

 • Binnen elk thema een online workshop.
 • Binnen elk thema werkboeken/downloads
 • Lees, kijk- en luistertips
 • Levendige community met gelijkgestemden
 • Elke thema 1 live Q&A met Aniek
 • Elke week 1x samen opstarten
 • Stel je vraag aan experts
 • Direct en onbeperkt toegang tot alle workshops

349

€69,- korting

 • Verrassingscadeau voor je hond
 • Binnen elk thema een online workshop.
 • Binnen elk thema werkboeken/downloads
 • Lees, kijk- en luistertips
 • Levendige community met gelijkgestemden
 • Elke thema 1 live Q&A met Aniek
 • Elke week 1x samen opstarten
 • Stel je vraag aan experts
 • Direct en onbeperkt toegang tot alle workshops
 • Elk jaar opzegbaar

Als memberlid van Dog Essentials

Krijg je regelmatig toegang tot een nieuw thema met een online workshop van Aniek. Deze online workshops zijn praktisch, to the point en ik deel hierin altijd zoveel waarde dat je concreet resultaat gaat behalen. Je houdt toegang tot de content zolang je lid bent, dus je kan de workshop op je eigen tempo volgen.
Kan je telkens concreet aan de slag met het onderwerp met het digitale werkboek met opdrachten. Op die manier ga je écht stappen zetten waardoor je in elk thema weer vooruitgang boekt. 
Kan je altijd in de live Q&A’s jouw vraag stellen. Zo blijf je nooit met een issue zitten, maar zorgen we ervoor dat je altijd weer verder kan. En met je vragen kan je ook altijd terecht in de Aniek Academy community, waar ik, mijn team en andere hondeneigenaren voor je klaar staan.
Deel ik altijd mijn beste tips voor je op het gebied van lezen, kijken en luisteren binnen de thema’s. Je hoeft dus niet meer verder te zoeken, de beste tips vind je altijd in het membership. En de andere leden delen uiteraard ook hun tips!
Ben je onderdeel van de Aniek Academy community waar je terecht kan met je successen, je problemen en je vragen. Je vindt hier gelijkgestemden waardoor je jezelf beter accountable kan houden voor de doelen die je jezelf stelt, waardoor je ze nu écht gaat bereiken.
Kan je altijd meedoen met de challenges. Regelmatig doen we challenges of liveweken waarin we écht in actie komen met specifieke thema’s.Dan boeken we samen echt vooruitgang.

Het huidige thema is lichaamstaal bij honden

null

In dit thema vind je alles over lichaamstaal van honden. Waar moet je op letten? Wat heeft je hond nodig. Door je hond beter te begrijpen kan je veel beter inspelen op zijn behoeften. Er zijn zoveel signalen die we missen. We zeggen vervolgens: mijn hond doet ineens... . Maar dat is niet waar, we zagen alleen de signalen niet.


En in de live Q&A kan je natuurlijk je vragen stellen aan mij.

En uiteraard krijg je als je nu lid wordt ook toegang tot alle content en worskshops van de eerdere thema's.

Werken vanuit rust gaat zoveel beter.

We zijn met van alles aan de slag maar vooral aandacht voor de gemoedsrust is een enorme steun. Werken vanuit rust gaat zoveel fijner. Zowel voor Jake als voor ons.ally like this style! I would recommend this!
Yvon Smit
Dit is het stuk wat ik erg heb gemist in de puppytrainingen die ik heb gevolgd.
Wat mij daarin aansprak was juist het vanuit rust contact maken met mijn hond. Ik wist inmiddels dat Sepp snel leert, maar dat hij het geleerde niet kon toepassen op momenten dat hij hoog in zijn energie zit. Ik begreep dat ik daar eerst aan moest gaan werken om verder te komen.  Mijn ervaring is dat wat jij aanbiedt in je training heel waardevol is en volgens mij de basis voor een goede relatie met je hond. Dit is het stuk wat ik erg heb gemist in de puppytrainingen die ik heb gevolgd.
Maaik de Groot

Hoi! Ik ben Aniek en ik ben hondencoach!

Zeven jaar ben ik ondernemer. Ik heb ook geworsteld met mijn hond en de hulpvragen die er lagen. Inmiddels kan ik wel zeggen dat de hulpvragen er niet meer liggen en ik met alle ervaring en kennis die ik heb echt het verschil kan maken voor hondenbaasje. 

Ik ontwikkelde de Aniek Academy om zoveel mogelijk mensen te helpen. Ik geloof namelijk dat bewustzijn de eerste stap van verandering is. Je kan namelijk niet veranderen wat je niet weet.


In mijn online Aniek Academy heb ik duizenden mensen geholpen om hun leven met hun hond te veranderen, de hond beter te begrijpen en een antwoord te vinden op de hulpvragen die er liggen.


Ik vind niks leuker dan met jou meedenken, sparren zodat jij kan groeien in de relatie met je hond.

null

Het gaat nu zo goed met Sjaak dat we er een vriendje bij nemen voor hem.

Aniek heeft mij geholpen met mijn oud-Duitse herder Sjaak. Sjaak viel uit aan de lijn. Ik vond het fijn om te begrijpen waarom hij dit deed en wat mijn aandeel hier in was. Aniek is echt een topper. Ze is rustig en geduldig en zelfs nu, als ik met vragen zit, is ze altijd bereid om antwoord te geven.


Het gaat nu zo goed met Sjaak dat we er een vriendje bij nemen voor hem, terwijl hij hiervoor niet goed samen kon met andere honden.


Aniek is echt een aanrader!

Henny Temme

"Aniek, jij maakt echt het verschil hier"

Loes heeft mijn hulp ingeschakeld voor haar Vizmaraner (Vizla X Weimaraner) van toen 20 weken.

Poco (hond) kon helemaal niet alleen in een ruimte of thuis zijn. Ze gaf duidelijk aan dat ze dat heel spannend vond. Loes wiilde graag dat dit zou veranderen en dan voornamelijk in het belang van Poco, omdat die zoveel stress ervaarde.

Door de verschillende adviezen op het internet en van andere mensen wist Loes niet meer wat ze moest doen. Ze wilde graag hulp. We hebben de basis op orde gemaakt, getraind en veel nieuwe inzichten gecreërd. Poco kreeg al snel veel meer vertrouwen en veiligheid. De basis voor een goede samenwerking!

Loes Schouten
7 jaar ervaring
Als hondengedragscoach
60000+
Ebook downloads
7500
Online Academy leden

Niet goed geld terug

Als je 3 maanden lid bent geweest en je behaalt geen resultaat, mag je me daarover een mail sturen.


Het is belangrijk dat je aantoont dat je de workshops van de afgelopen thema’s hebt gevolgd en dat je de daarbij behorende opdrachten hebt gemaakt. Leg even uit waarom het voor jou geen resultaat heeft opgeleverd (want daar kunnen wij van leren!) en je krijgt je geld teruggestort.

Meest gestelde vragen 

Die €5 proefperiode van twee weken, moet ik die zelf opzeggen?

Ja, de proefperiode wordt automatisch na twee weken verlengd naar een betaald maandabonnement a €34,95 per maand. Zeg dus 5 werkdagen voor het einde van je proefperiode op door een mailtje te sturen naar info@aniekwendt.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’.
No worries: je krijgt zodra je de proefperiode hebt betaald, instructies in je mail over het opzeggen. We reminden je daarvoor zodat je het niet vergeet. Al vinden we het natuurlijk veel leuker als je gewoon lid blijft! 🙂

Krijg ik volledig toegang als ik de proefperiode neem?

JA! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar als je voor €5 de proefperiode van twee weken koopt, krijg je 100% volledige toegang tot het Aniek Academy Memberships. Dus je kan alle workshops volgen, je krijgt volledig toegang tot de levendige community, de live focussessies en als er een live Q&A is in jouw proefperiode kan je daar ook aan meedoen.

Kan ik op elk moment opzeggen en hoe doe ik dat?

Als je een maandabonnement hebt, kan je elke maand opzeggen. Als je een jaarabonnement hebt, kan je elk jaar opzeggen. Je hebt een opzegtermijn van 7 dagen, dat betekent dat je 7 dagen voor je nieuwe incasso een mailtje moet sturen naar info@aniekwendt.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’. Wij zetten dan je abonnement stop.
Tip: zet deze datum in je planner zodat je op tijd bent. Als je na de opzegtermijn opzegt, gaat je nieuwe termijn in (maand of jaar) en gaat de incasso gewoon door. Wees dus op tijd met opzeggen.

Ik volg al jouw trainingen al. Wat voegt het membership dan nog toe?

Wat tof dat je al Aniek Academy trainingen volgt!

Het membership is hier een prachtige aanvulling op. Je zal nog meer leren over je hond, zijn behoeften, jullie samenwerking en de community gaat je helpen hier ook daadwerkelijk concrete stappen in te zetten. De bestaande Aniek Academy trainingen zitten niet in het Membership, dus je zal nieuwe content in het membership vinden.

Zit ik ergens aan vast als ik lid word?

Als je voor €5 de proefperiode koopt, zit je ‘vast’ aan die twee weken. De proefperiode wordt automatisch na twee weken verlengd naar een betaald maandabonnement a €34,95 per maand. Zeg dus 5 werkdagen voor het einde van je proefperiode op door een mailtje te sturen naar info@aniekwendt.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’.
No worries: je krijgt zodra je de proefperiode hebt betaald, instructies in je mail over het opzeggen. We reminden je daarvoor zodat je het niet vergeet. Al vinden we het natuurlijk veel leuker als je gewoon lid blijft! 🙂

Als je een maandabonnement neemt, zit je ‘vast’ aan één maand. De maand waarvoor je betaalt hebt. Dus nee, je zit nergens aan vast! Bij een kwartaal abonnement zit je vast aan een kwartaal.

Als je een jaarabonnement neemt, zit je vast aan je jaarabonnement en kan je pas opzeggen voor je nieuwe incasso en ben je dus sowieso een jaar lid. Daar betaal je ook vooraf voor.

Kan ik altijd weer opnieuw lid worden als ik mijn abonnement heb opgezegd?

Jazeker, je bent altijd van harte welkom. Let wel op: het kan zijn dat de prijs hoger wordt. Als je lid blijft, betaal je de prijs die je in je eerste maand betaalde. Als je opzegt en weer lid wordt, betaal je de dan geldende prijs.

Kan ik de trainingen in het membership ook los aanschaffen?

Nee, dat kan niet. De inhoud van het membership is exclusief voor de deelnemers van het membership.

Wat als ik niet tevreden ben over het membership?

Omdat ik zeker weet dat het membership voor jou resultaat gaat opleveren, wil ik alle twijfels bij je wegnemen en hebben we een heuse ‘niet goed, geld terug’ garantie.

Als je drie maanden lid bent geweest (zowel bij een jaarmembership als een maandmembership) en je behaalt geen resultaat, mag je me daarover een mail sturen. Het is belangrijk dat je aantoont dat je de workshops van de afgelopen thema’s hebt gevolgd en dat je de daarbij behorende opdrachten hebt gemaakt. Leg even uit waarom het voor jou geen resultaat heeft opgeleverd (want daar kunnen wij van leren!) en je krijgt je geld teruggestort. Als je een jaarmembership hebt afgesloten, wordt die stopgezet en dan krijg je je geld terug. Let wel op dat je dit na drie maanden doet, als je langer dan drie maanden lid bent geweest, geldt deze actie niet meer.

Hoe vaak komt er nieuwe content online?

In het Aniek Academy Membership komt ongeveer elke twee maanden nieuwe content online. Dat kan een compleet nieuwe workshop zijn, maar ook een live challenge, liveweek, live talk of iets anders. Maar de content wordt zeker vaker geupdatet met tips en nieuwe inzichten en in de community vind je veel vaker nieuwe input.

Wat zijn de onderwerpen die ik kan verwachten?

De thema’s gaan altijd over honden en hun gedrag. Wat zijn behoeften, wat communiceren, hoe kan je werken aan hulpvragen, thema sessies gericht op bepaalde hulpvragen en noem het maar op. Dus als je dit interessant vindt, zit er altijd iets voor je bij.

Als ik nu lid word, wat staat er dan al online?

Blanco

Kan ik vragen stellen?

Ja. Dat kan bij elk thema in de live Q&A, je kan daar vooraf je vraag voor indienen in de community. Ook kan je 24/7 terecht in de community waar je gelijkgestemden vindt én natuurlijk Aniek en de andere Aniek Academy teamleden. Je blijft nooit met een vraag zitten, iedereen is blij om je te helpen!

Moet ik actief zijn in de community?

Nee hoor, je doet gewoon wat je zelf wilt. Als je alleen de workshop wilt volgen bij de thema’s, kan dat natuurlijk ook. De community zal absoluut een levendige plek worden waar je gelijkgestemden kan vinden en waar je altijd terecht kan met je wins en je issues, maar niks is verplicht, natuurlijk.

Is het Membership alleen voor hondeneigenaren?

Nee hoor, voor iedereen die wil leren over honden en hun gedrag. Als ondernemer, als eigenaar of wanneer je in de toekomst een hond verwacht/zou willen. Er is wel een speciale ondernemerssectie waar je onderling kan sparren, brainstormen en van elkaar kan leren.

Blijft de prijs hetzelfde?

De prijs waarvoor jij je aanmeldt, blijft voor jou altijd hetzelfde. Het kan wel zijn dat de prijs van het membership verhoogd wordt, en nieuwe members zullen dan deze prijs gaan betalen. Jij behoudt de prijs die je betaalde toen je lid werd. Als je je afmeldt en opnieuw lid wordt, kan het wel zijn dat je een hogere prijs gaat betalen. Bij de volgende lancering kan de prijs hoger zijn dan de prijs die je nu betaalt.

Hoe lang houd ik toegang tot de content?

Je houdt toegang tot de content zolang je lid bent. Elk thema blijft online staan en kan je rustig op jouw tempo volgen. De Q&A’s met Aniek zijn wel live, maar ook die kan je terugkijken (je kan vooraf jouw vraag indienen).
Zodra er nieuwe content online komt, krijg je daar toegang tot.

Wanneer je opzegt, houd je toegang tot de content tot het moment dat normaal gesproken de nieuwe incasso gestart zou zijn.

Als je een proefperiode van twee weken hebt, houd je twee weken toegang tot alle content.

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?

Uiteraard is dat helemaal aan jou. Je kan elke dag urenlang sparren in de community, maar je kan er ook voor kiezen alleen de workshops te volgen. De workshops duren ongeveer een uur per thema en daarbij krijg je opdrachten. Als je daar goed voor gaat zitten, ben je daar ongeveer een uur mee bezig, afhankelijk van het thema.
De Q&A die bij elk thema plaatsvindt, duurt een uur. Het interview met de expert duurt ook ongeveer een uur.
Je kan er dus voor kiezen om bijvoorbeeld elke week een uurtje aan het Membership te besteden, of elke dag een kwartiertje. De workshops zijn altijd in praktische hapklare brokken opgedeeld, dus je kan het verdelen over de weken.
Ik weet wel: hoe meer tijd je hier in stopt, hoe groter het resultaat zal zijn. Persoonlijk adviseer ik je zeker een halfuur per week te investeren in deze groei.

Is de community op Facebook of Instagram?

Nee, de community is in onze membership-omgeving en staat helemaal los van sociale media. Geen afleiding dus en je hebt geen social media accounts nodig om mee te doen.

Is de prijs inclusief of exclusief BTW?

De prijs is inclusief BTW. De prijs die je op de pagina ziet, is de prijs die je betaalt. Dat is echt inclusief alles, je hoeft niet meer extra te betalen voor onderdelen in het membership.

Kan ik ook voor één maandje lid worden?

Ja, natuurlijk kan dat. Ik weet zeker dat je ook veel hebt aan de komende thema’s, maar het is helemaal aan jou, uiteraard. Als je je aanmeldt en je weet zeker dat je maar één maand lid wilt zijn, kan je na het aanmelden meteen een mailtje sturen naar info@aniekwendt.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’. Dan zorgen we dat je abonnement voor de nieuwe maandincasso wordt stopgezet.

Ik heb een andere vraag.

Stuur even een mailtje naar info@aniekwendt.nl, dan helpen we je verder!