Wanneer starten we met de lessen?

Je ontvang de eerste les op woensdagavond 22 april om 19:00 uur in je mailbox. De volgende 2 lessen ontvang je op woensdagavond 29 april om en woensdagavond 6 mei om 19:00 uur.

Waar vind ik mijn gegevens om mee in te loggen in de community?

Na je aanmelding heb je een mail ontvangen in je mailbox met daarin de link naar de community.

Hoe moet ik inloggen?

Je moet zelf een wachtwoord aanmaken om in de community te komen. Het spreekt eigenlijk voor zich. In dit filmpje heb ik het even goed voor je uitgelegd:

https://www.youtube.com/watch?v=r4Q-us7YWXk&t=10s

Wanneer beantwoord jij mijn vragen, Aniek?

Op maandag en vrijdag beantwoord ik alle openstaande vragen en berichten. Dit betekent niet dat je daarbuiten niet actief kan zijn. Dit is voor mij, zodat jij weet wat je van mij kan verwachten.

Kan ik ook een factuur ontvangen van de betaling?

Na je aanmelding heb je een mail gekregen met een bevestiging van de betaling. Als je even naar beneden scrolt of in de bijlage kijkt dan vind je daar de factuur.

Hoe lang duurt de online training?

De online training bestaat uit drie lessen verspreidt over drie weken. De community blijft 5 weken bestaan met een actieve deelname van mij.

Moet ik een microfoon of webcam hebben?

Nee dat is niet nodig. Je hebt enkel een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon nodig! Op die manier kan je deelnemen aan de online training.

Blijft de online training beschikbaar?

Jazeker. Eenmaal toegang tot deze informatie blijf je altijd toegang houden. Dat geldt ook voor de filmpjes.

Kan ik een online les ook later bekijken?

Jazeker. Je kunt kijken waar, zo vaak en wanneer je maar wilt.

Wat heb ik nodig om de online training te volgen?

Niet zoveel! Alleen een digitaal apparaat (computer, laptop, tablet of mobiele telefoon). En een hele boel motivatie natuurlijk ;).

Kan ik ook filmpjes plaatsen in de community?

Nee dat kan niet. Enkel foto's.

Ontvang ik na afloop een certificaat.

Voor deelname aan een online cursus ontvang je geen certificaat.

Wanneer ontvang ik een factuur?

Direct! Kijk maar eens in je mailbox bij 1 van de eerste mails na je bestelling. Daar vind je in de bijlage of onderaan je mail de factuur.

Staat de BTW ook vermeld op de factuur?

Jazeker.

Moet ik inloggen om de online cursus te bekijken?

Inloggen om de cursus te volgen is niet nodig. MAAR, voor een deelname in de community moet je wel inloggen. Uitleg over hoe je dit moet vind je bij de vraag: hoe moet ik inloggen?

Is het aan te raden actief deel te nemen in de community?

Ja absoluut! Dan kan ik je namelijk links en rechts zoveel mogelijk bijsturen. Het is een verdiepingsslag van de online cursus omdat ik (voor zover het mogelijk is) iets meer 'maatwerk' kan leveren.

Ik kan niet meer inloggen in de community?

Als je niet meer kan inloggen ga je naar leden.aniekwendt.nl Vervolgens klik je op wachtwoord vergeten. Daar vul je je e-mailadres in en je zult al snel een nieuw wachtwoord ontvangen, die je later in je profiel weer kunt wijzigen.

Waar kan ik inloggen in de community?

Je hebt een mail ontvangen na je aanmelding. Via die weg kun je je account activeren. Je vind meer verduidelijking bij de vraag: hoe moet ik inloggen?

Wat is de link van de community?

leden.aniekwendt.nl