Van zoeken naar klanten naar klanten die jou zoeken en vinden.

Het traject voor hondenprofessionals die moe worden van hun eigen marketing en de sleur om elke keer weer je diensten te promoten opzoek naar klanten en interactie. 

Je hebt een bedrijf en werkt met honden. Je grootste passie. Je doet niets liever dan dit.

Maar tsjee… soms denk je: “ik ga wel weer in loondienst”. 

Je zit in een dip en je hebt er geen zin meer in. Je weet dat het een fase is, maar toch…

Je hebt het gevoel dat je moet trekken om mensen binnen te hengelen. En daar ligt helemaal niet per se je kracht.

Je bent er van overtuigd dat je goed bent in je werkt en dat je wat te vertellen hebt. Maar hoe bereik je de mensen die hier op aan gaan?

Je wilt je bedrijf opschalen, maar doet dat nu met zulke kleine stapjes dat het als een oneindige cyclus voelt. 

Je ziet andere mensen met hun grotere onderneming lekker floreren en dat zou jij ook graag willen.

Je hebt nog niet echt een strategie. Je hebt niet altijd de juiste klanten. Je doet maar wat.

Hondencoach Aniek Wendt

Je bent hier omdat je

Meer omzet zou willen

Vanzelfsprekender klanten en aanvragen zou willen hebben

Jouw eigen geluid wilt laten horen

Onzekerheden wilt omzetten naar zekerheden

De wereld jouw expertise en vakkundigheid wilt laten zien

ZOVEEL mogelijk honden wilt helpen

De wereld een beetje mooier wilt maken

Hondencoach Aniek Wendt Zwolle

Jij bent…

Een hondenliefhebber ten voeten uit. Je bent een gediplomeerde hondengedragsdeskundige (of in opleiding). Je hebt maar 1 doel: zoveel mogelijk honden en baasjes om te helpen. Want je hebt al lang door dat dit geen overbodige luxe is.

Je bent ambitieus, leergierig, staat open voor zelfreflectie  Je hebt grote plannen met je bedrijf. 

Soms twijfel je en vindt je geen focus in je onderneming. Waar ga je nou op richten? Je weet niet altijd even goed wat nou de juiste stap is om te groeien in je bedrijf. In jouw beleving doe je maar wat en schiet je elke keer je doel voorbij.

Jij wilt graag jezelf duidelijk positioneren in de hondenmarkt. Je wilt jouw stem laten horen. Je bent opzoek naar concreet advies en iemand die met jou meedenkt. Iemand die deze hondenbranche als geen ander kent maar die meters al heeft gemaakt.

Je zoekt iemand die alle moeilijkheden, marketing-gezeur en alle andere bezwaren in hondenland kent.

Hoe maak jij onderscheidend? Hoe kom jij uit bij jouw kern van het bedrijf? Hoe zorg je voor meer omzet? En hoe zorg jij dat klanten bij jou komen? Omdat ze niets liever willen dan met jou samenwerken?

Je wilt graag dat iemand met jou meekijkt, mee denkt en duidelijke feedback geeft om je bedrijf te laten groeien.

 

Iemand die inhoudelijk met je kan meekijken (want zelf actief in deze niche) binnen in jouw bedrijf, je trainingen, je strategieën, je online trainingen, je salespages, je website, je social media. Noem het maar op!

We zijn als ondernemers vaak bezig met allerlei randzaken. We wachten tot onze branding af is. We plannen een (de zoveelste) fotoshoot in. We maken onze druk om of de button op de website groen of oranje moet zijn. We schrijven blogs die niet relevant zijn voor Google. We denken uren na over de hashtags die we op Instagram zetten en ga zo maar door.

De wereld wacht maar op 1 ding: dat jij gaat. DOEN. Let’s go! Gewoon gaan is mijn motto. Gewoon zoals jij bent. Juist in een wereld waarin alles versnelt en mensen continu blootgesteld worden aan reclame en online trainingen en noem het op. Ze zoeken iemand met wie ze connecten.

Dat is wat jij te bieden hebt. Jezelf! In je bedrijf. Jouw geluid. Jouw energie.

 

In plaats van te denken, te dromen en je bezig te houden met randzaken die zogenaamd marketing heet zou ik je adviseren om te gaan. GO!

Hondencoach Zwolle Aniek Wendt
0 +
deelnemers in mijn online academie
0 jaar
Ondernemer en hondencoach
0 +
bezoekers per maand op de site
0 +
Instagram volgers

Het programma verbindend samenwerken is voor jou wanneer..

Je wilt verdiepen in je bedrijf. Je wilt duidelijk voor ogen hebben waar je nu kansen laat liggen. Je wilt ontdekken hoe jij jezelf goed in de markt kan zetten. Met een duidelijk plan en een lekkere focus.

Je gewoon wilt gaan. Wanneer jij ook het gevoel hebt dat je je nu focust op dingen in je bedrijf en/of marketing die het verschil niet gaan maken. Maar hoe zorg je er dan wel voor dat je het verschil gaat maken?

Je een omzet hebt van €1500-2000 (of lager) euro en dit graag wilt verhogen. Omdat het kan, omdat het nodig is of om welke reden dan ook.

Je in die sleur zit. Omdat je dip (weer) herkent. Omdat je het gevoel wilt hebben dat je fundament in je bedrijf steviger wordt en je minder hoeft te trekken. Je wilt minder ups en downs en meer stabiliteit!

Dit houdt [naam van traject] in

1 online kickoff sessie

We starten met een kick off. We stemmen op elkaar af en we leggen de basisprincipes online. Zodat jij direct weet wat je kan doen. En we tijdens de 1:1 sessie onze tijd niet verlullen.

1:1 coachingsessies

We hebben 5 keer een 1:1 sessie in Zwolle en/of omgeving. 5 sessies is een uitstekend basis om de basis te leggen. Het is het gemiddelde aan lessen die er vaak nodig zijn om je basis fundamenteel te veranderen.

Samen in contact blijven via WhatsApp

Stel al je vragen in de app en krijg een direct lijntje met mij. Ik sta je te woord, ik ben je steun en toeverlaat en kan je tussendoor nog een beetje bijsturen waar nodig is.

Na dit programma...

Heb je zoveel meer kennis & vertrouwen

Weet jij hoe je lastige situaties voorkomt, kan herkennen en begeleiden

Ben jij in staat om de lichaamstaal van je hond goed te lezen en te begrijpen

Heb jij geleerd hoe jij jouw invloed op een positieve manier kan inzetten

Zijn de verwachtingen tussen jou en je hond op hetzelfde level gekomen

Kan jij beter inspelen op de behoeften van je hond (super belangrijk voor een goede samenwerking)

Is de basis op orde gebracht (die essentieel is om te groeien en vaak wat verzwakkingen heeft)

Ben je in staat om zelf verder te bouwen op het fundament dat is gecreëerd. Zie jij ingangen bij je hond en merk je duidelijk meer verbinding.

Plezier, want hoe je het ook wendt of keert het hebben van een hond mag plezier geven!

Liefde, als je je hond (nog beter) gaat begrijpen krijg je daar zoveeeeeel onvoorwaardelijke liefde voor terug.

Ik kan je heel goed helpen met je hond, maar natuurlijk ben jij degene die moet investeren in de relatie met je hond!
Hondencoach in Zwolle
Hondencoach in Zwolle

Waar gaan we o.a. aan werken?

Leefstijl optimaliseren

Ik werk op een holistische wijze. Dat betekent dat ik kijk naar het totaalplaatje. Wat heeft de hond nodig om dit gedrag niet te hoeven vertonen? Dat begint bij de leeftstijl optimaliseren. Dat betekent stress verlagen, onderprikkeling/overprikkeling tackelen, behoeftevoorziening optimaliseren, lichamelijk optimalisaties en ga zo maar door.

Verbinden door de communicatie te begrijpen

Er is vaak heel veel scheefgroei omdat we de signalen van de hond afdoende lezen. Been there, done that. Met mijn eigen hond. Het grootste nadeel daarvan? Je zit alle twee op een andere frequentie. Ik ga die frequenties zodanig afstemmen dat jij begrijpt wat je hond zegt en je weet hoe je daar op in kan spelen.

Openingen creëren

Als je hulpvragen hebt met je hond zijn er een aantal dingen die moeten veranderen. Er zijn ingangen nodig om weer tot je hond door te dringen. Iets wat nu misschien niet lukt. Denk aan het incasseringsvermogen vergroten, sneller bij jou in verbinding kunnen komen, prikkels met rust kunnen laten, meer rust vinden, beter slapen en noem het maar op. Die openingen gaan wij creëren zodat je kan gaan bouwen.

Energiewerk

Ik ga jou ook coachen. De mens naast de hond is minstens zo belangrijk. Wat doe jij in de relatie met je hond? Wat straal je uit? Wat doe je? Wat heeft je hond daaraan? Waarom doen we dat? Welke aanpassingen moeten we doen? We werken vanuit persoonlijk leiderschap. Jij bent niet HET probleem van de hulpvraag. Je bent wel een onderdeel in het totaalplaatje.

Mindshift

In 9 van de 10 gevallen ontstaat er een hele mindshift over het gedrag van honden. Dat wat we dachten over honden en hun gedrag krijgt een hele andere insteek. Ik ga jou daarbij helpen. Dit zorgt direct voor meer synchroniciteit met je hond. Daarnaast kan je op deze manier werken aan zijn welzijn omdat je je hond veel meer op de juiste plek zet. Hij wordt erkent in wie hij is en wat hij nodig heeft. Bijna iedereen hier zegt tegen mij "had ik dit maar geweten VOOR dat... dat had me heel veel problemen gescheeld".

Het is een reis

Werken aan de hulpvragen van je hond is een reis. Het is een hoofdstuk. Je doet niet anders. Met opvoeden ben je niet klaar. Je begeleidt je hond constant. Het gaat alleen veranderen, beter worden, lucht krijgen, ruimte krijgen en noem het op. Wanneer je werkt aan de leefstijl optimaliseren, stress verlagen, emoties veranderen en andere zaken dan doe je niet aan quick fix behandelingen. Die vaak kortstondig of niet werken. 

Hi, ik ben Aniek!

Het zal je niet verbazen dat ik enorm houd van wandelen met mijn hond en leuke dingen doen om mijn hond en mijzelf in balans te houden! Samen ontdekken, samenwerken en leren van elkaar. Dat was een tijdje geleden wel anders…

Toen kon ik maar moeizaam ontspanning vinden door de gedragsproblemen die mijn hond vertoonde, van het niet alleen thuis kunnen zijn tot trekken en uitvallen aan de lijn. Maar door de verdieping in te gaan en de vraag achter het probleem op te lossen, kom je al snel bij de kern! En die kern heeft gezorgd voor ontspanning.

Hondencoach Utrecht. Voor de gedragsproblemen van jouw hond!
Hondengedragsdeskundige in Soest - coaching bij gedragsproblemen
Aniek Wendt coach voor mens en hond
Hondengedragsdeskundige Hilversum | Coaching voor jou en jouw hond!

De investering voor het 1:1 programma 'verbindend samenwerken' is 1499,- incl. BTW.

Of 3 maand termijnen á 500,- voor de drie maanden intensieve persoonlijke coaching.

"Gedrag is een zichtbare uiting
van een verhaal dat gaande is"

Aniek Wendt

Meest gestelde vragen van mijn klanten:

Ja zeker. Tijdens het traject heb je toegang tot het unlimeted whatsapp abonnement. Waarbij je mij onbeperkt je vragen kan stellen. Ik doe mijn best om je altijd zo snel mogelijk te woord te staan. Uiteraard. Ik geef je feedback, we vieren samen de succeservaring, ik ben je stok achter de deur en duwtje in de rug!

Wanneer je een traject start met mij gaan we natuurlijk voor de grootste successen. Maar we moeten ook realistisch zijn: want het gedrag en de hulpvragen van je hond zijn niet zo bewerkelijk. Het is geen stofzuiger waarbij we, door even naar de gebruiksaanwijzing te kijken, dat “ding” weer aan de praten krijgen. We maken er een reis van. Ik ga je heel concreet coachen, ik ben to the point. En tegelijkertijd moeten we ook echt aan de slag met het fundament veranderen, want meestal begint daar het werk. We gaan samen bouwen. Deze investering is iets wat je altijd bij je draagt. Want op alle fronten groei je.

De kosten van dit 3 maanden traject zijn 1499,-.

Hierboven op kunnen eventuele kosten komen van supplementen, holistische/homeopatische ondersteuningen, hulpmiddelen of bijvoorbeeld een doorverwijzing naar een (holistische) dierenarts, homeopaat, osteopaat of fysiotherapeut. Kosten die je – uiteraard- betaald aan de externe partij.

Simpelweg omdat ik je niet zomaar coach. Ik ben niet de hondentrainer op school. Als sociaal werker en hondencoach combineer ik mijn kennis en ervaring. Ik investeer in jou en dat doe ik niet zomaar. Want als jij “ja” zegt tegen mij dan zeg ik “ja” tegen jou. Ik ben actief betrokken. Maar ik coach vooral de mens naast de hond. Want uiteindelijk moet jij het doen. Er zijn maar weinig honden die zeggen “vanaf morgen ga ik het allemaal anders doen”.  

Wanneer je behoefte hebt aan een reading met je hond (een telepatische afstemming met je hond op zielsniveau) dan kan ik dit voor je verzorgen. Een prachtige aanvulling op het traject. Als dierentolk kan ik je dan net een laagje dieper helpen. De kosten hiervan zijn 100,- en zijn op dit moment niet mee berekend in de kosten van het traject van 1499,-. Wanneer hier wel behoefte aan is komen deze kosten er alsnog bij.

Je mag van mij verwachten dat ik er voor je ben en je ondersteun zoals vermeld op deze pagina. Je kan mij bereiken via WhatsApp. 

Je mag van mij verwachten dat ik je to the point en eerlijk coach. Ik vertel je wat ik zie. Ik vergroot je kennis over hondengedrag en wat JOUW hond nodig heeft. We gaan met concrete tips aan de slag en oefenen en een ander fundament creëren zodat jullie weer goed kunnen samenwerken en verbinden.

Heb je interesse in een samenwerking? Dan kunnen we heel goed samen eerst een match call inplannen. Dan leren we elkaar wat beter kennen. Kan ik de situatie goed inschatten. Jij kan al je vragen stellen en op die manier kunnen we kijken of we de juiste match zijn. Boek hier je matchcall.

Ik werk alleen in Zwolle en omgeving (+/- 30 minuten rijden). Wanneer je binnen die straal van 30 minuten afstand rijden valt starten we een traject bij jou op locatie. En wanneer dit mij nodig lijkt kunnen we een andere locatie afspreken in het belang van de training. 

Woon je buiten mijn werkgebied? Dan kan een live traject alsnog plaatsvinden. Wanneer de mogelijkheden zo zijn dat jij hier bij mij in Zwolle op locatie kan werken. Daarnaast is het zo dat we in het andere geval een online traject zouden kunnen starten.  Alle informatie vind je hier: https://aniekwendt.nl/onlinecoachingstraject/

 

Ik werk niet volgens 1 werkwijze. Laten we dat vooropstellen. Dus je bent hier niet op het juiste adres wanneer je specifieke volgens methodiek X wilt werken. En dat is ook meteen mijn kracht. Echter staat wel voorop dat ik op een positieve en op een welzijns gerichte manier werk. Waarbij we altijd gaan kijken naar de onderliggende oorzaak. 

Heel simpel! Ik kan jou helpen wanneer jij voor 100% bereid bent om te investeren in jezelf en je hond, om te gaan samenwerken met je hond, om je bewust te worden van je eigen handelen en om begrip te tonen voor de gevoelens van je hond.

Ik ga jou en je hond coachen en vandaar uit ben jij degene die het verschil kan maken.

Hetgeen jij kan investeren in tijd en intensiviteit gaat uiteindelijk het verschil maken. Ik kan het wiel aandrijven, maar jij moet hem in beweging houden. En ik ben er om je te ondersteunen, weg te wijzen, het even over te nemen, concrete tips mee te geven etc.

Een coachingstraject bestaat uit meerdere lessen, speciaal op maat gemaakt voor jou en jouw hond. Dat is het verschil met een consult, die bestaat uit 1 les. Tijdens het consult ga je veel leren en krijg je veel inzichten. Tijdens het traject kunnen we echt een verdiepingsslag en verschil maken. Een consult is eigenlijk alleen zinvol voor een opfris momentje, bewustwordingssessie of als meedenk sessie.

Aan de slag met de hulpvragen van je hond?