60.000+ ebook downloads

50.000+ bezoekers per maand

20.000+ online cursisten

Zullen we samenwerken?

En samen nog meer hondeneigenaren bereiken?

Hondencoach Amersfoort - voor de gedragsproblemen van jouw hond!

Ben jij hier omdat...

je met regelmaat één van mijn online trainingen aanraadt?

je een hondenprofessional bent (gedragstherapeut, kynologisch instructeur, masseur, voedingsdeskundige etc) en mijn online training wel zou willen aanbieden?

je mijn visie volgt en vertrouwen hebt in mij?

Je als een soort ambassadeur mijn online trainingen aan het rond verspreiden bent? 😉

Dan heb ik wat voor jou!

20-30% commissie

Op iedere online training die jij verkoopt krijg je 20 of 30% commissie. Dit hangt af van welke cursus er verkocht wordt.

Je eigen unieke profiel

Op iedere online training die jij verkoopt krijg je 20 of 30% commissie. Dit hangt af van welke cursus er verkocht wordt.

Geld terugverdienen

Op iedere online training die jij verkoopt krijg je 20 of 30% commissie. Dit hangt af van welke cursus er verkocht wordt.

Zonder moeite

Het is een kleine moeite om, als je dan toch een online training adviseert, even je eigen link te sturen. Een win-win-situatie voor alle partijen. Een passief inkomen voor jou.

Samenwerken

Door samen te werken kunnen we nog meer honden en hondeneigenaren bereiken. En op deze manier kan ik ook wat terug doen voor jou. Hoe tof is dat?

Ambassadeur worden

Door ambassadeur van mijn online diensten te worden kom je in het team. Het lijkt me leuk om op deze manier wat voor elkaar te betekenen.

Het is gratis en er wordt niks van je verwacht

Het principe is heel simpel: je maakt gewoon zo’n account aan. Vervolgens deel je deze link met iedereen die geïnteresseerd is. Een account aanmaken is gratis en er wordt niks van je verwacht.Het hangt helemaal af van jou. Hoe actief/passief jij de online training aanraadt en wat je er dus mee kan verdienen.Een win-win situatie voor de tegenpartij, voor jou en voor mij. We kunnen op deze manier zoveel mogelijk honden en mensen helpen.

Stap voor stap uitgelegd

Stap 1: even aanmelden

Je klikt op één van de buttons op deze pagina. Vervolgens kom je op de website om je even aan te melden met je eigen gegevens. Op deze manier maak je even je eigen, unieke, profiel aan.

Stap 2: aanmelding gelukt!

Je aanmelding is gelukt. Je kan nu klikken op 'ga naar dashboard'. Vanaf hier moet je nog even akkoord gaan met de voorwaarden.

Stap 3: YES: you're in!

Je kan nu even je gegevens invullen. Zoals je naam, bankrekeningnummer etc. Je bankrekeningnummer? Ja. Die is nodig om die verdiende commissie op uit te betalen.

Stap 4: promotielinks

Vervolgens ga je naar het tabblad 'promotielinks' en kan je daar de link sturen naar de mensen om je heen. Iedere verkoop via die link levert jou de beloofd commissie op.

Stap 5: producten

Onder het tabblad 'producten' kan je vinden op welke producten jij een commissie kan verdienen en wat de commissie bedraagt.

Stap 6: huisregels

  • Onze uitbetaaldrempel is €50,-.
  • De eerste klik is leidend voor de commissie.
  • Wij betalen iedere maand de commissies
  • Geen "smaad" blogs ter promotie

Bekijk de video-uitleg over hoe jij je kan aanmelden: