00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Hondencoach Amersfoort

Hoe dring jij weer
door tot je hond?

Ontdek in mijn online training
hoe jij dit zelf kan aanpakken

Je houdt zielsveel van je hond! Maar soms begrijp je gewoon niet helemaal wat je moet en waar zijn gedrag vandaan komt. Right?

Merk je bijvoorbeeld dat je hond...

 • Druk, onstuimig en (snel) hyperactief is?
 • Als een kip-zonder-kop kan rondlopen?
 • Je overal achtervolgt?
 • Niet snel een 'uit' knop heeft
 • Overal op reageert?
 • Overenthousiast is?
 • Snel in hoog opwindingslevel schiet?
 • Moeilijk rustig is te krijgen?
 • Weinig slaapt?


Lees dan zeker even verder en ontdek het 'geheim' om hier wat aan te doen...

Maar eerst even dit

De antwoorden en oplossingen zitten niet in...

 1. Nog meer trucjes en commando's aanleren bij je hond
 2. Nog meer afleiding (jij weet net zo goed als ik dat je hond meer nodig heeft)
 3. Een cursus waarbij je aan symptoombestrijding doet


Sterker nog, de kans dat dit niets tot weinig doet voor je hond is zeer aannemelijk! Het kan zelfs zo zijn dat je door je opties heen raakt. Want je hond luistert opzich wel. Totdat zijn emotie, instinct of andere intrinsieke motivaties de overhand krijgen. Logisch toch?

Hondencoach Amersfoort

Zelf aan de slag met de hulpvragen van je hond?

Hondecoach Aniek Wendt


Het is eigenlijk heel simpel! En veel cursisten zeggen 'had ik dit maar eerder geweten'. En dat beaam ik volledig. Want ik stond op hetzelfde punt als jij, met mijn hond. 


Het draait allemaal om de verbinding aangaan met je hond en samenwerken met je hond, op een andere niveau dan je nu misschien kent.


Dat kan alleen niet zonder dat je je hond goed begrijpt. Zodat je hem kan helpen waar hij om hulp vraagt en dat kan alleen als je precies weet hij nodig heeft.


Het probleem is alleen dat je dat gemiddeld genomen niet leert. Je leert wel de vaardigheden en trucjes. Maar niet of te weinig hoe jij kan inspelen op de emoties en het instinct van je hond bijvoorbeeld.

 1. Je leert trucjes en commando's op het moment dat je hond door interne motivaties niet meer kan leren (bijvoorbeeld z'n gemoedstoestand, emoties, instinct die de overhand hebben op dat moment)
 2. We richten ons volledig op een hond die moet luisteren, zonder te beseffen dat je hond iets vindt van een bepaalde situatie
 3. We leren niet tot te weinig wat een hond communiceert waardoor we zeer veel signalen missen en daardoor situaties niet goed kan inschatten
 4. We verwachten super veel van de hond, terwijl wij een heel groot aandeel zelf kunnen oppakken
 5. We letten nooit op de gemoedstoestand van de hond 
 6. We corrigeren als de hond gedrag X vertoont, maar je hond heeft gewoon wat te vertellen.


Dit bovenstaande is niet de oplossing. Wil jij het anders leren?

 • Jij je hond beter gaat begrijpen en situaties beter kan inschatten?
 • Je het echte verhaal van je hond gaat begrijpen?
 • Inhoudelijk meer leren over hoe je hond in elkaar steekt?
 • De achterliggende oorzaak van het gedrag aanpakken?
 • De vertrouwensband met je hond sterker wordt?
 • Je leert samenwerken vanuit die intrinsieke motivaties van je hond?
 • Je (weer) kan doordringen tot je hond?
 • Je de verbinding aan kan gaan en van daaruit de hulpvragen met je hond kan tackelen!
 • Echt het verschil gaat maken, in plaats van symptoombestrijding!
 • Je zelf in staat bent om het gedrag van je hond om te draaien?


Wil jij:

 • Meer rust en kalmte?
 • ECHT contact met je hond? Geen trucjes en geforceerd gedoe?
 • Een hond die beter en meer slaapt?
 • Een hond die lager in zijn energie zit?
 • Een goede relatie met je hond?

Hondencoach Aniek Wendt

Ik zie elke dag in de praktijk deze situaties voorbijkomen. En elke dag zie ik ook de oplossing ervoor. Om jou te helpen dit voor elkaar te krijgen heb deze handig online training voor je gemaakt.


Want ik merk hoeveel behoefte er is en hoeveel we zouden kunnen voorkomen en verhelpen.


Met 1-op-1 begeleiding kan ik slechts een paar honden in een week helpen, met mijn online training veel meer honden en mensen!


Ik heb al mijn kennis, inzichten, (persoonlijke) ervaring en vaardigheden voor jou gebundeld in deze online training!

Doe mee en krijg meer rust en contact met je hond!

Het toffe van deze cursus is....

 • Dat je direct aan de slag kan
 • Dat het veeel goedkoper is dan een 1-op-1 traject
 • Dat je je hond veel beter leert begrijpen
 • Dat de relatie met je hond (nog) beter zal worden!

Dit krijg je als je de cursus volgt:

Online cursus t.w.v. €299,-

Met maar liefst 8 modules en 49 lessen! Je krijgt 6 maanden toegang tot deze leeromgeving en kan alles terugkijken en volgen wanneer jou dat uitkomt. De gehele online training is daarnaast ook te volgen via een speciale en handige app!

Wil jij aan de
slag met je hond?

De populaire online hondentraining met al 1200+ cursisten

Deze online training is goud waard! En ik wou dat ik ‘m eerder had gevonden.

 

Het was dat Aniek al helemaal volgeboekt zat tot aan haar zwangerschapsverlof, anders hadden we één op één training aangevraagd, maar de onlinetraining is een perfecte oplossing om te leren ‘on the go’!
Hoewel ik veel van de informatie liever al veel eerder had willen ontvangen, voordat we onze rescuedog Whisky (onze lieve hond) op Schiphol mochten ophalen. Want ik had wel eerder willen beseffen hoe ik bepaalde signalen kan herkennen, hoe ik dingen makkelijker kan aanleren dan afleren, hoe ik op een goede manier kan belonen en niet op de verkeerde momenten beloon. Whisky en ik hebben een prachtige band gekregen, en ik kan zeggen dat dit mede dankzij de onlinetraining van Aniek is.

Mijn schoonouders, die jarenlang honden hebben gehad, zijn onder de indruk van hoeveel zij heeft geleerd (maar stiekum zeg ik dan dat vooral ik veel heb geleerd!) en wat voor lieve hond het is geworden. En ook mijn lievelingsvriendin vindt het bijzonder dat Whisky zo rustig is als ze lekker thuis bij mij op bezoek komt. Deze dingen waren voorheen wel anders. Door Aniek’s online lessen leerde ik vooral waarin ik zelf dingen fout aangaf of signalen die Whisky al heel lang aan mij gaf, maar die ik niet herkende. Wat een verademing om niet alleen tips en tricks te krijgen, maar ook rechtstreeks voorbeelden uit de praktijk en oefeningen die je praktisch kunt uitvoeren.

Ik vond haar cursus mindblowing en kan het iedereen aanraden (dat doe ik dan ook steeds in mijn omgeving). Vooral de hondvriendelijke benadering, duidelijke uitleg, zeggen waar het op staat, beseffen dat iedere hond, maar ook zijn/haar begeleider anders is en jarenlange ervaring zijn daarbij speer- en pluspunten. Ga je binnenkort je hondengezin uitbreiden? Start vandaag dan nog met de onlinecursus!

null

Ik ga ervoor!

Met veel plezier volg ik je online training! Ik train wekelijks 2 keer bij de hondenclub, maar zijn gedrag veranderde niet. En let op: niemand kwam op het idee dat de hond al hyper is, voor dat hij van huis gaat (en ik zo langzamerhand er bij). Nu ik rustig probeer te zijn en rustig met hem van start ga, heb ik al 50% gewonnen! We zijn er nog niet, maar wat ben ik blij! Ik wil je dit laten weten!

Ria van der Groep.

Dit zegt Maura...

null

null

Dit zeggen Annemarie & Piet:

null

Dit zegt Myriam:

null

Dit zeggen Julia en Annelies

Unieke inkijk op basisgedrag van onze hond en de juiste interpretatie.
Het inzicht in het gedrag van mijn hond en het feit dat jouw insteek vertrekt vanuit wat het beste is voor het dier. Het welbevinden als basis om dingen aan geleerd te krijgen vanuit een begrijpende, waar nodig milde interactie. Ik begreep het gedrag van mijn hond niet goed genoeg om adequaat bij te sturen. Jouw aanpak vanuit de verbinding met mijn huisdier. Ik denk nu veeleer vanuit de vertrouwensband met haar. Ik probeer haar gedrag te begrijpen en kijk te hebben op de emoties die aan de basis ervan liggen. Ik leg minder de klemtoon op wat zij ab-so-luut zou moeten kunnen en meer op werken mét haar vanuit een emotionele betrokkenheid.  Unieke inkijk op basisgedrag van onze hond en de juiste interpretatie. Actief werken vanuit emoties van het dier ( opwindingsniveau) . Stapsgewijs en vooral langzaamaan samen stapjes te zetten in een continu leertraject waarin het welbevinden zowel van de hond als van de begeleider aandacht krijgt. De afwezigheid van druk en dwang die in veel andere benaderingen prominent aanwezig zijn en die, bij mij en mijn hond,niet effectief en zelfs hoogst frustrerend werken.
Bart Schepens
We willen je bedanken. We hebben veel aan de training (gehad).
Duidelijk en stapsgewijs kregen wij meer inzicht, herkenden we en begrepen we het signalen en gedrag van onze hond Nozem. We konden hierdoor op een passende manier reageren. Verder vonden we de oefeningen heel zinvol.  Blaffen bij bezoek en soms zelfs een beetje happen. Trekken bij het wandelen. Uitvallen naar andere honden. Herkenning in de nieuwsbrieven die we ontvingen. Hierdoor kregen we vertrouwen in dat je ons kon helpen.  Het heeft ons geholpen. Verder is het prettig om de training in je eigen tijd te volgen. De training zette ons aan het denken en gaf ons inzicht. Hierdoor kregen we meer begrip voor onze hond en wisten we beter wat te doen. We willen je bedanken. We hebben veel aan de training (gehad).

Hans Nievergeld

                   

Wanneer kan je starten met de online training?

Na aanmelding kan je direct van start. Je ontvang de gegevens in je mailbox.

Hoe kan ik deelnemen?

Door op 1 van de buttons op deze pagina te klikken. Je wordt naar de betaalpagina doorgestuurd. Na betaling kan je aan de slag.

Heb ik social media nodig?

Nee hoor! Je komt in geheel eigen en unieke leeromgeving. Je kan dit zowel in je internetbrowser als via een app volgen.

Wat is het doel van deze online training?

We zitten vaak het symptoom te bestrijden. Terwijl er vaak zoveel meer onderlagen zijn. Door die aan te pakken werk je aan een stevig fundament. Ik ga je daar bij helpen.

Ik woon in het buitenland. Kan ik nu ook meedoen?

Ja hoor. Voor de meeste landen is de betaling al mogelijk gemaakt. Kom je er niet uit? Mail dan even naar info@aniekwendt.nl. Dan krijg je handmatig een factuur.

Zijn er alleen maar video's beschikbaar?

Nee. Er zijn zowel video's als podcast. Maar ook zijn er ebooks en andere varianten waarin de lesstof te vinden is.

Is deze cursus geschikt voor puppy's?

Ja zeker. Wat mij betreft juist de basis! Als we dit met z'n allen zouden toepassen van pups af aan, dan zou dat veel problemen voorkomen.

Is dit geschikt voor mijn hond?

Wil je weten of het geschikt is voor jouw hond? Op de eerste plaats is de cursus niet gebonden aan een ras of leeftijd. Het is voor iedere hond geschikt. Als jij je herkent in deze pagina dan zou ik niet twijfelen! Heb je vragen of wil je weten of het wat voor jou kan zijn? Mail dan naar info@aniekwendt.nl.

Kan ik de video's downloaden en op mijn computer houden?

Nee, dat is niet mogelijk.

Hoelang heb ik toegang tot de online training?

De online training blijft 6 maanden toegankelijk.

                 

169 euro

Betaal nu eenmalig 169 euro en krijg 6 maanden toegang tot de online training. Je kan er voor kiezen om in 2 of 3 termijnen te betalen.

Direct toegang

Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving. Je kan direct van start met de lessen.

Bonusmodule

Een bonusmodulle met 5 lessen waarin we het McDrive effect, Fiddle about, stress signalen en andere onderwerpen doornemen. Waardevolle informatie voor jou (en je hond).

Je krijgt op verschillende manieren lesstof aangeboden. Zo vindt je filmpjes, ebooks, werkboeken en challenges! Variatie en materiaal dat je kan opslaan en tot je nemen!

Via de app

Je kan deze online training gemakkelijk volgen in de app.  Dit wordt allemaal uitgelegd na je aanmelding. Uiteraard kan je de training ook volgen via je internetbrowser!

Boordevol informatie

Ik deel mijn kennis en vaardigheden met jou in deze online training. Je vind de lesstof terug in de vorm van ebooks, video's, tekst en podcasts/spraakmemo's.

Oh Aniek, ik ben om hoor...